Eve Online > Dyskusje ogólne

1 sierpnia - 17:00 - czy PL community coś robi w EVE?

(1/10) > >>

@lililiari:
Ziomeczki, wyczytałam takie coś: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/enemy-front-zatrzyma-sie-o-godzinie-w-gracze-beda-mogli-oddac-hold-powstancom-wideo
I pytanie z mojej strony - może (np. czysto noobowa, na świeżych altach nawet) flotka w hołdzie? Polska Walcząca z containerów? Cokolwiek?

Dyskusje o zasadności Powstania jako takiego możecie sobie darować...

Coritsikaela Enth:
Ale, ale, ale... całe polish community lubiło się tylko na czas zlotu środowego.

Teraz to już czar prysł, znów do siebie strzelamy i możemy nadal spokojnie się nienawidzić  >:D

sneer:
to po pierwsze a poza tym czy przypadkiem nie jest tak że eve to eve a RL to RL
przenoszenie RL tam jest bez sensu a wiele osób powie Ci że równiez szkodliwe

jeśli chcesz upamiętnić powstanie zrób to w RL
skrzyknij ludzi
ale nie mieszaj do tego gry ...

@lililiari:

--- Cytat: Cors w Sierpień 01, 2014, 11:38:35 ---Ale, ale, ale... całe polish community lubiło się tylko na czas zlotu środowego.

Teraz to już czar prysł, znów do siebie strzelamy i możemy nadal spokojnie się nienawidzić  >:D

--- Koniec cytatu ---
Mów za siebie, ja Was i tak wszystkich nienawidzę cały czas.

--- Cytat: sneer w Sierpień 01, 2014, 11:40:38 ---to po pierwsze a poza tym czy przypadkiem nie jest tak że eve to eve a RL to RL
przenoszenie RL tam jest bez sensu a wiele osób powie Ci że równiez szkodliwe

jeśli chcesz upamiętnić powstanie zrób to w RL
skrzyknij ludzi
ale nie mieszaj do tego gry ...

--- Koniec cytatu ---
To, co robię w rl, to robię w rl, ale jak widać w innych grach coś się może zadziać. To tylko pomysł, nie wysyłaj mnie do psychiatry od razu.

Pol Kent:
Tiaa... EVE to EVE a RL to RL. Pewnie dlatego stacje się RIP Ville Rat nazywają.
I jakoś nikt nie krzyczał że to szkodliwe.

Wysłane przy użyciu Tapatalk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej