Eve Online > Dyskusje ogólne
1 sierpnia - 17:00 - czy PL community coś robi w EVE?
Okropniak:
--- Cytat: Theronth w Sierpień 01, 2014, 12:36:51 ---Co roku 10 kwietnia rozbijam Thoraxa o monument w Amarr, honorując pamięć poległych bohaterów-patriotów.
--- Koniec cytatu ---
dobre :)
Pol Kent:
--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Sierpień 01, 2014, 12:22:50 ---Ja osobiście mam to w dupie bo każdy kosmos to miejsce które reprezentujemy jako rasa a nie sztuczne byty typu Państwo.
--- Koniec cytatu ---
Tak tylko klepałeś w klawiaturę i po prostu Ci debilnie wyszło. ???
Może edytuj to szybciutko, może sporo ludzi nie zauważy.
[BWTF] Xapitan Bomba:
Zauważyłem jak to wygląda jak proofreadowałem (wyraz-zbrodnia :DD) przed wciśnięciem 'Wyślij wiadomość' ale stwierdziłem że 'do cholery, przecież pisze posta na centrali w wątku który prawdopodobnie zaraz zmieni się w szambo' i zostawiłem jak było +/- zmiana słownictwa na bardziej pretensjonalne..
MuadDib:
Jak zwykle ciagle to samo.Ktos rzuci pomyslem niewazne czy oryginalnym czy nie reszta "ciupa"
Generalnie pomysl jak kazdy inny.Skoro znajda sie ludzie chetni cos takiego zrobic chwała im za to( w dzisiejszych czasach trzeba propagowac wartosci ktore odchodza do lamusa)
Jezeli nie trudno,nikt nikogo nie zmusza.Nie sugerujcie ze wirtualny swiat jest tylko do grania....mieszkaja w Nim realni ludzie,moca tej gry jest wlasnie to iz mozna tam robic wiele niesztampowych rzeczy.
Rzekłem.
SokoleOko:
--- Cytat: MuadDib w Sierpień 01, 2014, 17:17:41 ---Jak zwykle ciagle to samo.Ktos rzuci pomyslem niewazne czy oryginalnym czy nie reszta "ciupa"
Generalnie pomysl jak kazdy inny.Skoro znajda sie ludzie chetni cos takiego zrobic chwała im za to( w dzisiejszych czasach trzeba propagowac wartosci ktore odchodza do lamusa)
Jezeli nie trudno,nikt nikogo nie zmusza.Nie sugerujcie ze wirtualny swiat jest tylko do grania....mieszkaja w Nim realni ludziea moca tej gry jest wlasnie to iz mozna tam robic wiele niesztampowych rzeczy.
Rzekłem.
--- Koniec cytatu ---
No co za pizdusie zminusowały ten post? Polecam leczniczo baranka ze ścianą sobie tryknąć, powinno się poprawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej