Forum Gry > Inne gry
Gildia Role Play - Guild Wars 2
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 09, 2015, 15:27:17 ---Nie dotyczy tego co Ty widzisz tylko sposób w jaki się wypowiadasz powiedzmy od +/- pół roku na tym forum może trochę dłużej. Po krótce. Odjebało Ci.
--- Koniec cytatu ---
Widywałem Twoje wypowiedzi na tym forum. Pozwól więc, że nie uznam Twojego moralnego autorytetu w tej kwestii.
Skoro mamy już za sobą wymianę zdań na ten temat, to co z tym anime?
Filip Bonn:
Soulscream mistrz taktu i finezji pisanej poucza.
Serio?
Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka
GlassCutter:
Tak to jest jak za flejma biorą się amatorzy >:(
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 15:33:40 ---Widywałem Twoje wypowiedzi na tym forum. Pozwól więc, że nie uznam Twojego moralnego autorytetu w tej kwestii.
--- Koniec cytatu ---
Może i widziałeś, ale moje ewoluowały w przeciwieństwie do Twojej degradacji, kiedyś dawno temu pisało się z Tobą po prostu lepiej, tak jakoś więcej pokory do świata miałeś.
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 09, 2015, 15:45:22 ---Soulscream mistrz taktu i finezji pisanej poucza.
Serio?
--- Koniec cytatu ---
Korzystaj i się ucz.
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 09, 2015, 20:02:33 ---Tak to jest jak za flejma biorą się amatorzy >:(
--- Koniec cytatu ---
Niestety złote czasy już minęły i są jakieś durne popłuczyny.
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 09, 2015, 20:37:36 ---Może i widziałeś, ale moje ewoluowały w przeciwieństwie do Twojej degradacji
--- Koniec cytatu ---
Wskaż mi w tym wątku gdzie zostałeś przeze mnie znieważony. Przeczytałem go wzdłuż i wszerz i nie widzę. Tymczasem "zdołałem sprowokować" całkiem personalny i dosadny atak z Twojej strony. Not a single fuck was given that day, ale kuleje Ci ta ewolucja.
Nie zamierzam toczyć dyskusji i próbować udowodnić kto tu jest większym ch*jem w internetach, ale zauważyłem, że w tym jednym wątku o GW2 jesteś wyjątkowo drażliwy. Jakoś tak tylko tutaj włącza Ci się HeroMode.
Ty mi radzisz więcej pokory, ja Ci radzę więcej dystansu.
Edit: Daliśmy sobie już po razie. Wystarczy? Czy jedziemy dalej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej