Forum Gry > Inne gry

Gildia Role Play - Guild Wars 2

<< < (11/41) > >>

Jabolex:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 07:08:17 ---[....]
Jak tam w szkole? Pani od religii was tam za mocno nie prześladuje? Matematyka trudna?

--- Koniec cytatu ---

Moderator zwykle upominał za wycieczki osobiste.
wiem że folklor, to folklor ale...

Qlko1:

--- Cytat: Jabolex w Wrzesień 09, 2015, 11:46:02 ---Moderator zwykle upominał za wycieczki osobiste.
wiem że folklor, to folklor ale...

--- Koniec cytatu ---

Powiadasz?   ;)

--- Cytat: Xar w Wrzesień 08, 2015, 22:08:05 ---Cytat: qlko1 w Wczoraj o 22:01:35
Wczoraj szukałem miłości w sieci cebulowej ale zostałem oszukany brutalnie zgwałcony : / Okropnie boli

Yyyy... Fajnie masz '- ' ale chyba pomyliłeś tematy.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 07:08:17 ---Jak tam w szkole? Pani od religii was tam za mocno nie prześladuje? Matematyka trudna?

--- Koniec cytatu ---
Edit: nie wiem czy można to podpiąć pod wycieczki osobiste, gość się wcześniej wypowiedział, że chodzi do szkoły. Ot czysta ciekawość z mojej strony.
Chociaż jeśli chodzi na etykę zamiast religii to może faktycznie przesadziłem. Jadę po bandzie.

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 10:03:58 ---Chyba tylko fani anime są w stanie wychwycić delikatną granice między anime i nie anime.

Jeśli popełniłem ten błąd i nie daj borze uraziłem, to przyjmij moje najszczersze przeprosiny. Biję się w pierś, proszę o wybaczenie i takie tam.

--- Koniec cytatu ---

Ty na serio starasz się być śmieszny i zabawny, momentami czasami chcesz pojechać jakąś elokwencją, a okropnie Ci to nie wychodzi. Serio. Odpuść. Krzywdę sobie zrobisz.

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 09, 2015, 15:20:51 ---Ty na serio starasz się być śmieszny i zabawny

--- Koniec cytatu ---
W zasadzie to w cytowanym przez Ciebie momencie ani jedno ani drugie. W Guild Wars widzę anime i jeśli się mylę to rozwiej proszę moje wątpliwości bez plucia jadem.

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 15:25:40 ---W zasadzie to w cytowanym przez Ciebie momencie ani jedno ani drugie. W Guild Wars widzę anime i jeśli się mylę to rozwiej proszę moje wątpliwości bez plucia jadem.

--- Koniec cytatu ---

Nie dotyczy tego co Ty widzisz tylko sposób w jaki się wypowiadasz powiedzmy od +/- pół roku na tym forum może trochę dłużej. Po krótce. Odjebało Ci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej