Forum Gry > Inne gry

Gildia Role Play - Guild Wars 2

<< < (13/41) > >>

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 21:10:34 ---Wskaż mi w tym wątku gdzie zostałeś przeze mnie znieważony. Przeczytałem go wzdłuż i wszerz i nie widzę.
--- Koniec cytatu ---

Problemem jest to, że Ty myślisz, że mnie można urazić (nie można). Nie o to się rozchodzi i jesteś zamknięty w swoim małym pokoju i nie widzisz tego co się dzieje po za nim :).

--- Cytuj --- Tymczasem "zdołałem sprowokować" całkiem personalny i dosadny atak z Twojej strony. Not a single fuck was given that day, ale kuleje Ci ta ewolucja.
--- Koniec cytatu ---

Tak mam podstawy, gdyż pamiętam Cię jako pogodnego człowieka, a nie gbura i chama który od jakiegoś czasu strasznie na siłe stara się być tak elitarny jak ta gra w którą TY grasz i masz za wysokie o niej mniemanie

--- Cytuj ---Nie zamierzam toczyć dyskusji i próbować udowodnić kto tu jest większym ch*jem w internetach, ale zauważyłem, że w tym jednym wątku o GW2 jesteś wyjątkowo drażliwy. Jakoś tak tylko tutaj włącza Ci się HeroMode

Ty mi radzisz więcej pokory, ja Ci radzę więcej dystansu.
--- Koniec cytatu ---

Mój dystans jest doskonały, temat o innej grze gdzie koleś robi sobie jakieś tam aktualizacje od czasu do czasu a Wy robicie syf. Skoro chce i ma prawo to czemu Was tak boli eliterny penis eve online? To jest właśnie ten dystans, który mi tak doradzasz. Ja go mam, TY nie. Ja szydzę z ludzkiej głupoty.

--- Cytuj ---Edit: Daliśmy sobie już po razie. Wystarczy? Czy jedziemy dalej?

--- Koniec cytatu ---

A dopiero robiło się fajnie :(.

Xar:
Gorzej jak dzieci  ::)

Soulscream:
No tak dzieci by dały sobie po pysku, a tutaj jest normalna dyskusja :). Pieprzeni dorośli, samo zło :).

MGGG:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 08, 2015, 10:01:39 ---Jak Twórcy gry tłumaczą w Lore respawn z pełnym rynsztunkiem?

--- Koniec cytatu ---

Nijak, to filmik z walki na arenie.
W tym nowym dodatku, co wychodzi za miesiąc maja zostać do GóW2 wprowadzone ligi pvp na arenach i widać, że jest ciśnienie by gra skręciła w kierunku esportu.

Filip Bonn:
To raczej myślenie życzeniowe. ArenaNet już po premierze GW2 miała ambicje by ta stała się platformą dla esportu. Miały być ligi z co miesięcznymi płatnymi turniejami in game z nagrodami pieniężnymi dla zwycięzców. Zainteresowanie było takie, że pomysł upadł z miejsca i nawet po zniesieniu opłat zainteresowanie było mikroskopijne. No ale czego się spodziewali wydając grę dla dla casuali?
Dlatego ją na Twoim miejscu, sceptycznie podchodziłbym do tych info o turniejach i o parciu na esport, LOL. ;D

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej