Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (31/106) > >>

Theronth:

--- Cytat: Doom w Lipiec 08, 2014, 00:57:09 ---Byłbym za gdyby nie to że nieprzyjemnie mi się by kojarzyło z małpowaniem jednego palanta z Wiejskiej

--- Koniec cytatu ---
Kogo to obchodzi, jaką grę kto dostał od Ryżego.

Ale jak nie to jeszcze jest Lem.

Okropniak:

--- Cytat: Theronth w Lipiec 08, 2014, 00:52:02 ---Zamiast rozmyślać jak mu tu najlepiej wcisnąć się między poślady, zróbcie tą frachtówkę i tyle. To nie król Nowego Edenu, żeby mu dary składać. Drobny upominek wystarczy.
Btw, 'narodowym hobby' Islandczyków jest czytanie, więc jakiś Wiedźmin czy cuś po angielsku może być mile odebrany.

--- Koniec cytatu ---

nie chodzi żeby się zaraz wciskać wiadomo gdzie ale żeby jakieś tam dobre wrażenie zrobić.
książka/ki to zajebisty pomysł!
a to że ktoś mądrzejszy od tego debila z Wiejskiej mu dobrze podpowiedział nie jest powodem by się na wszystkie książki/gry obrażać nie?

Jakub Trokowski:
Książka Lema to zdecydowanie dobry pomysł.

--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 07, 2014, 21:17:32 ---Po pierwsze identyfikatory. Moje propozycje wyglądają tak:
--- Koniec cytatu ---
O! Ja chcę ten z blackbirdem, plz!

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 08, 2014, 07:30:56 ---nie chodzi żeby się zaraz wciskać wiadomo gdzie ale żeby jakieś tam dobre wrażenie zrobić.
książka/ki to zajebisty pomysł!
a to że ktoś mądrzejszy od tego debila z Wiejskiej mu dobrze podpowiedział nie jest powodem by się na wszystkie książki/gry obrażać nie?

--- Koniec cytatu ---

Dobre wrażenie? Niech naprawią eve i ustawią wizytę na weekend, a nie na środe, gdzie połowa zainteresowanych dotrzeć nie może :}.

[BWTF] Xapitan Bomba:
No. Co wy, damy mu gabarytowo tyle żeby przekroczyć bagaż podręczny ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej