Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Lukas Rox:
Po pierwsze identyfikatory. Moje propozycje wyglądają tak:
Wiem, że nad indentami pracuje jeszcze Egnos, jak skończy, to też wrzucimy tutaj.
Co do prezentów - Frachtówka mi się bardzo podoba :-) Szabla to z jednej strony bardzo oryginalny pomysł, tyle tylko że ciężko takie coś przewieźć samolotem...
Tak jak napisali przedmówcy... chcemy, żeby CCP przyjeżdżali do nas częściej. Gargant to community dev - czyli tka jak Guard, organizator, aktor, prezenter - taki można powiedzieć marketingowy frontman. Jeśli chcemy żeby CCP coś zmieniło w mechanice gry, to musimy na następny raz ściągnąć jeszcze jakiegoś Game Designera oprócz gościa z teamu community (Rise, Fozzie na ten przykład). Niestety tym razem się to nie udało, co nie znaczy że się w tej kwestii poddałem :D
Okropniak:
szable to podałem tak z doskoku, coś co się kojarzy z Polską jako taką i nie jest przy tym kojarzeniem negatywnym (nawet wóda może podchodzić pod opojstwo i menelstwo).
Zresztą - trzeba by tą szablę dosyłać potem kurierem pewnie.
koszulki z husarią np?
cokolwiek - byle nie sama wóda i czekolada do przegryzki bo się to źle kończy ;-)
TTesla:
A co ma szabla z samolotem wspólnego? Wrzuca do rejestrowanego i leci na taśmę. W najgorszym przypadku zawołają celnicy i proszą o wyjaśnienie dlaczego chce wywieźć unikalną, oryginalną szable króla Skrzetuskiego.
Lepszy taki gift niżeli wóda, którą sobie kupi na bezcłówce jak typowy polak.
Inne pomysły na prezent to:
Fiat 126p, koszulka polonii, zegarek na biurko odliczający zadłużenie kraju, komplet polskiej kinematografii z lat 60/70/80/90
Theronth:
Zamiast rozmyślać jak mu tu najlepiej wcisnąć się między poślady, zróbcie tą frachtówkę i tyle. To nie król Nowego Edenu, żeby mu dary składać. Drobny upominek wystarczy.
Btw, 'narodowym hobby' Islandczyków jest czytanie, więc jakiś Wiedźmin czy cuś po angielsku może być mile odebrany.
Doom:
--- Cytuj ---Btw, 'narodowym hobby' Islandczyków jest czytanie, więc jakiś Wiedźmin czy cuś po angielsku może być mile odebrany.
--- Koniec cytatu ---
Byłbym za gdyby nie to że nieprzyjemnie mi się by kojarzyło z małpowaniem jednego palanta z Wiejskiej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej