Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (32/106) > >>

Okropniak:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 08, 2014, 08:27:04 ---Dobre wrażenie? Niech naprawią eve i ustawią wizytę na weekend, a nie na środe, gdzie połowa zainteresowanych dotrzeć nie może :}.

--- Koniec cytatu ---

Chyba to było wystarczająco wyraźnie powiedziane że w najbliższym czasie można było zrobić albo zlot lokalny bez gonzów z CCP - w piątek, albo w środku tyg z CCP na pokładzie.
Do naprawiania to oni mają w cholerę i trochę - ale z tej okazji nie narobię do pudełka wtykając tam ołówki - mówiąc że za te błędy to od dziś ten jeżyk z nim mieszka....

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 08, 2014, 10:16:01 ---Chyba to było wystarczająco wyraźnie powiedziane że w najbliższym czasie można było zrobić albo zlot lokalny bez gonzów z CCP - w piątek, albo w środku tyg z CCP na pokładzie.

--- Koniec cytatu ---

Ojej bonzowie z ccp przyjechali, lepiej paść plackiem i jeszcze z szablą wejść mu w dupę. Serio ?

Doom:
[admin]Pany spokój proszę. Temat daty spotkania raczej nie podlega naszemu wpływowi (przynajmniej tym razem), wiec nie ma co się nakręcać i robić kolejnego flame. W temacie prezentu ja, Mona lub Lukas możemy wstawić ankietę i tyle[/admin]

Doom:
Ankieta wisi. Jeśli zapomniałem o którejś z propozycji to zgłaszajcie mi na priv. Z racji tego że prawie wszystko wymaga troche czasu na realizację ankieta jest ważna przez 10 dni. Acha ostatecznie i tak Lukas ma ostatnie słowo jako organizator z naszej strony

@lililiari:

--- Cytat: Doom w Lipiec 08, 2014, 11:07:36 ---Pany spokój proszę. Temat daty spotkania raczej nie podlega naszemu wpływowi (przynajmniej tym razem), wiec nie ma co się nakręcać i robić kolejnego flame. W temacie prezentu ja, Mona lub Lukas możemy wstawić ankietę i tyle

--- Koniec cytatu ---
Ten Wieśmin po angielsku jest IMHO dobrą opcją.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej