Śmietnisko > Off Topic
Secret Service
Kalressin:
Ja tam żadnego projektu nie wspierałem, wiec jak się czują się wspierający tę nekromancję to nie mam pojęcia.
Ale i tak czuje się wydymany.
Z czystego sentymentu kupiłem pierwszy numer, i starczył mi na całą 1h czytania i nie było tekstu który chciałbym przeczytać drugi raz.
Z sentymentu nawet nie sprawdziłem ceny.
Jakbym sprawdził, to bym nie kupił.
Amek Vi:
Ja natomiast z sentymentu nie kupiłem, żeby nie zepsuć sobie zdania i wspomnień o tej lekturze.
Filip Bonn:
Ja i tak zawsze wolałem Reset , jak już.
Soulscream:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Grudzień 12, 2014, 21:41:30 ---Ja i tak zawsze wolałem Reset , jak już.
--- Koniec cytatu ---
Reset założył Micz obecny były redaktor naczelny Micz. Śmieci nie ma co prać, ale SS teraz czy Pixel to pismo Micza kropka.
sztosz:
--- Cytat: Zwami w Grudzień 13, 2014, 14:50:21 ---internetowe żebranie o kasę na projekty powinno być zakazane i ścigane.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam jestem za tym, żeby po prostu takie akcje były dokładnie rozliczane i transparentne pod względem wydatków. Jeżeli obietnice zostały spełnione, zostało wydanych X numerów z X obiecanych, czy gra posiada implentację Y funkcjonalności z Y obiecanych... to wszystko gra. Ale jak ktoś obiecuje "Sześć kolejnych papierowych wydań Secret Service[...]" a wydaje tylko dwa numery, to powinno się tego kogoś rozliczyć co do złotówki. Niech oddaje kasę wszystkim którym swoich obietnic nie spełnił, albo do pierdla.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej