Śmietnisko > Off Topic

Secret Service

<< < (7/11) > >>

Xarthias:
Tu jeszcze jeden tekst o "aferze" :)
http://antyweb.pl/kokosz-o-secsaferze-zloty-piksel-w-tylku-pegaza/

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 11, 2014, 16:49:54 ---A kto umarł, ten nie żyje.

--- Koniec cytatu ---
Umar(ł) już dawno, a jak wiadomo nekromancja jeszcze nic nikomu dobrego nie przyniosła ;) więc zostawmy trupa tam gdzie jego miejsce, i jak to o zmarłych - mówmy o nim tylko dobre rzeczy :P
Tak twierdziłem jeszcze przed wskrzeszeniem i jak widać się nie pomyliłem dużo :P
Mam nadzieję, że z MiMem nie wyjdzie podobny cyrk, ale mocno zdziwiony nie będę...
Szkoda.

Xeovar:
Nie wyjdzie, wydają dalej, poza tym to mój kumpel jest wydawcą i ogarnia temat ;)

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Grudzień 11, 2014, 18:44:51 ---Nie wyjdzie, wydają dalej, poza tym to mój kumpel jest wydawcą i ogarnia temat ;)

--- Koniec cytatu ---

Czytam posty Łapusza w tej sekretnej grupie i powiem, że robi na mnie potężnie pozytywne wrażenie w jaki sposób podchodzi do sprawy. Naprawdę szacunek za to, że umie zachować twarz. Skłonny jestem powiedzieć, że przekonuje mnie mocno do pisma.

p.s Jak chcecie te posty poczytać mogę je wrzucić
p.p.s. Xarthias, Xeovar Wam się należy szczota w dupę za to, że macie podobne nicki i traktuje Was jak jakiś zagubionych bliźniaków.

ManganMan:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 11, 2014, 20:27:06 ---Czytam posty Łapusza w tej sekretnej grupie i powiem, że robi na mnie potężnie pozytywne wrażenie w jaki sposób podchodzi do sprawy. Naprawdę szacunek za to, że umie zachować twarz. Skłonny jestem powiedzieć, że przekonuje mnie mocno do pisma.

p.s Jak chcecie te posty poczytać mogę je wrzucić
p.p.s. Xarthias, Xeovar Wam się należy szczota w dupę za to, że macie podobne nicki i traktuje Was jak jakiś zagubionych bliźniaków.

--- Koniec cytatu ---
To dlatego ja się do nich odzywam odpowiednio Xar & Xeo ;D :))

ManganMan:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 11, 2014, 16:46:33 ---

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej