Eve Online > Dyskusje ogólne
Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)
Anthar:
Ja mam dzisiaj.
"Jesli te dokumenty mozna linkowac i otwierac w sapie , to jakos podlaczysz sie pod ta baze i je wyciagniesz"
Oczywiscie wszystko jeszcze w citrixie........
Xeovar:
W temacie: SE.
W offtopie:
Ja zawsze byłem zwolennikiem idei żeby NPC Empires wydały rozkaz "Supercide" - na każdym gridzie gdzie jest więcej niż jeden tytan lub dwa SC decloaczy npc cynofrytka, zapala cynko i na glowe hotdrop NPC Supercide fleet - zawsze 10x wiecej superow i 10x wiecej subcapsow niz na tym gridzie - i free fire, najpierw tytki a potem SC.
Problem rozwiązany ;D
[BWTF] Xapitan Bomba:
To lepsze niż karne inkursje w staging ;D
Dagobert Secundus:
Witam.
Nie piję do nikogo personalnie.
Kompletnie nie wiem o czym tu wątki.......
Jakieś żale, jakie umieralnie......
"Panta rhei", jeśli ta gra dla Ciebie umiera, zmień grę na inną lub stwórz i poprowadz alliance który wymarzyłeś z kolegami malkontentami. Po prostu gra ewoluuje a ty nie nadążasz? Wyłam się z wiecznie negującego wszystkie nowości polaczka, optymizm - nowe - rozwój ( grałbyś w tą samą evke przez 5 lat bez zmian ?)..... Na co Byś psioczył? Nikt dla Ciebie (Was) nie będzie ustalał reguł. Dostosuj się i przestań drewniaczyć staruchu jeden z drugim. Loguj i czerp w przyjemność z świetnej gry, small-roam, bitewka większa,mniejsza, low-sec, bicie frachtów.... wszytko dostępne od zaraz. Musisz o COŚ walczyć? Chcesz dominować nad mapą? EVE to sandbox stwórz własna piaskownicę i organizuj.... Chyba że odpalenie forum i narzekanie tu już dla Ciebie część GRY.
Pamiętam jak motto przewodnim szefostwa C0VENU i IDEI było: "staram się zapewnić zabawę sobie i innym". wychodziło Im moim zdaniem. Ja bawiłem się świetnie.
Pozdrawiam.
Koszyk:
Kiedyś byłem jak Soko i Glasscutter, nic tylko Kb i skill w pvp. Pewnego dnia ubiłem entego bs na anomalce i se pomyślałem na co mi to. Zgadzam się z Dagobertem w 100%. EVE to coś więcej jak gra pvp to jest forum, mapa polityczna, to jest to co sami tworzymy. Dla mnie to jest wojna o zapanowanie nad EVE.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej