Eve Online > Dyskusje ogólne

Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)

<< < (21/24) > >>

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: TTesla w Czerwiec 26, 2014, 13:47:17 ---Ale z localem?! Żeby nie skanować jak debil tylko od razu wiedzieć czy mogę liczyć na bitkę

--- Koniec cytatu ---
Local na 32AU, ludzie by sie na dedykowanych kanałach i tak zbierali.
Dorzucasz do tego jakis fajny głeboki dscan, przywracasz deep space proby, skanowanie zaczynasz od mapy takiej jak teraz universe i skoki po układach słonecznych robisz. Nawet po stronie serwera spoko bo systemy się nie zmieniają, security status systemu zdefiniują sobie w AU od celestiala i bezpiecznie bedzie tam gdzie sięga concord. Lowsec bedzie tam gdzie nie sięga concord ale jest milicja, a null to cała reszta. Można nawet zostawić ihuby/tcu żeby pokazwało ci na czyim jestes terenie żeby ktoś mógł epenisem machać :) Takie rozwiązanie w sumie wyklucza tylko jeden styl gry - rentierstwo. Bo nie ma wytycznego do rencenia sova - nie ma co rencić. Co ci po byciu na czyimś obszarze, jeżeli ten ktoś nie gwarantuje ci 24/7 ochrony a każdy może wpaść? Intel ogranicza się do szpiegów i tych co mineli flote w warpie..
I jakie epickie banie możnaby stawiać! ;D

A co gdyby masa/ilość przewalana przez cyno wpływała na rozrzut shipów po skoku? Rzucasz capitale - rozrzuca ci flote na 1AU, rzucasz cepy - jest jak teraz, rzucasz bsy - rozwala cie po gridzie. Jest nawet pole do awoxu jak ktoś włączy mwd100 na czas skoku ;D

Okropniak:

--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Czerwiec 26, 2014, 13:31:16 ---Wyjebać gejty, zrobić jeden wielki spaceblob, będziemy mieszkać na zanchorowanych strukturach między safespotami. Do jita będziesz po prostu leciał 8000au przez godzine, chyba że sobie zbudujesz prywatny gate i jazda!!1

--- Koniec cytatu ---

tak właśnie sądziłem że co głupsi to odbiorą.
Coś a'la ta Maria Antonina Austriaczka - nie mają chleba? to niech jedzą ciastka.

[BWTF] Xapitan Bomba:
To była ekstrapolacja dla tych głupków którzy się nabiorą w to że ktoś tak może myśleć, spokojnie.

Okropniak:

--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Czerwiec 26, 2014, 14:07:56 ---To była ekstrapolacja dla tych głupków którzy się nabiorą w to że ktoś tak może myśleć, spokojnie.

--- Koniec cytatu ---

kurna - cholera wie czy i kto kiedy tu troluje, mówi sarkastycznie itp itd... nie znamy się osobiście to pojęcia nie mam jak podchodzić do wypowiedzi.
nvm - w pracy mnie arabusy wkur... i jakiś taki cięty dziś jestem. przepraszam.

[BWTF] Xapitan Bomba:
Łap plusa, mam podobnie tylko że z korporacyjnymi polakusami dzisiaj. Proszą np. o wskazanie gdzie w dokumentacji nie jest coś opisane albo o przedstawienie przykładowych braków danych... ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej