Eve Online > Dyskusje ogólne

Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)

<< < (23/24) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Dagobert Secundus w Czerwiec 26, 2014, 20:10:55 ---Witam.

Nie piję do nikogo personalnie.

Kompletnie nie wiem o czym tu wątki.......

Jakieś żale, jakie umieralnie......

"Panta rhei",  jeśli ta gra dla Ciebie umiera, zmień grę na inną lub stwórz i poprowadz alliance który wymarzyłeś z kolegami malkontentami. Po prostu gra ewoluuje a ty nie nadążasz? Wyłam się z wiecznie negującego wszystkie nowości polaczka, optymizm - nowe - rozwój ( grałbyś w tą samą evke przez 5 lat bez zmian ?)..... Na co Byś psioczył? Nikt dla Ciebie (Was)  nie będzie ustalał reguł. Dostosuj się i przestań drewniaczyć staruchu jeden z drugim. Loguj i czerp w przyjemność z świetnej gry, small-roam, bitewka większa,mniejsza,  low-sec, bicie frachtów.... wszytko dostępne od zaraz. Musisz o COŚ walczyć? Chcesz dominować nad mapą? EVE to sandbox stwórz własna piaskownicę i organizuj.... Chyba że odpalenie forum i narzekanie tu już dla Ciebie część GRY.

Pamiętam jak motto przewodnim szefostwa C0VENU i IDEI  było: "staram się zapewnić zabawę sobie i innym". wychodziło Im moim zdaniem. Ja bawiłem się świetnie.

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Solo właśnie wyłamał się z wiecznego optymizmu :) A ty piszesz "Wyłam się z wiecznie negującego wszystkie nowości polaczka" :D

Doom:

--- Cytuj ---Wiesz problemu przez tyle lat nie bylo, bo te supery byly rozwalone po roznych koalicjach itd itd.
--- Koniec cytatu ---
Dobre. Śmiałem sie ze 30 sekund. Problem kumulacji superów pojawił się już w czasie kiedy zniszczony został BoB (disband od szpiona Goonów), może nawet wcześniej, chociaż nie nieporównanie mniejszą skalę jak BoB obronił się w pierwszym Delve War przed jak to sie nzywało? Red Swarm Coalition kampiąc jdną bramę kilkoma tyteksami

Qlko1:
Bloby graczy  :'(, bloby carrierów  :'(, bloby supercarrierów  :'(, bloby tytanów  :'(...

zapraszamy do WH, dziękuję, dobranoc  :P

GlassCutter:

--- Cytat: qlko1 w Czerwiec 28, 2014, 12:30:27 ---Bloby graczy  :'(, bloby carrierów  :'(, bloby supercarrierów  :'(, bloby tytanów  :'(...

zapraszamy do WH, dziękuję, dobranoc  :P

--- Koniec cytatu ---

bloby t3 :P

Doom:
A w długo zasiedlonych wh wysokiego tiera również blob carierów jest w opcjach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej