Eve Online > Dyskusje ogólne

Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)

<< < (3/24) > >>

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2014, 10:53:41 ---(...)Nie wiem co się dzieje na Południu (...)

--- Koniec cytatu ---
Solarzy się podzielili na solarów i dreamfleet. Koniec.
Zobaczymy co wyjdzie z nowego pokolenia sova w catch, to że wasze eve umiera nie znaczy że nowe się nie rodzi. Szkoda tylko że zajęcie nowego sova w nullu wiazalo się z opłaceniem tego na perenaście ładnych b i pomoca capitalową ze strony NC. z pendemicami na zapleczu :|
Pamiętajcie że brave ma obecnie tyle osób że znowu osiągneli maksymalną ilość osób wymuszając zmiany w grze, albo wyjdzie z nich drugi goonswarm, albo sie podzielą na coś mniejszego IMHO.

Zgudi:

--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Czerwiec 24, 2014, 11:05:57 ---wasze eve umiera

--- Koniec cytatu ---
To Sokole przenieś się do Providence :D Wrażenia gwarantowane.

Centurion:
Wy jeszcze w to gracie... współczuję :P

SokoleOko:
Ja na pół gwizdka... więcej funu jest w tak banalnie prostych grach jak War Thunder czy lol, Euro Truck Simulator 2 :P

Zgudi:
Teraz War Thunder i Euro Truck Simulator 2 gram tylko to. Do Euro Truck Simulator 2 kupiłem nawet kierownicę niedawno. Stara już kiera, ale do Euro truck wyśmienita: http://www.ceneo.pl/1484964#tab=click_scroll Ale to już offtop i nie na temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej