Eve Online > Dyskusje ogólne
Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)
Jakub Trokowski:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2014, 10:04:15 ---W Eve rolę takich kanarków pełnią niewielkie liczbowo alianse, które - zwykle bazując w lowsecu lub NPC 0.0 - były naprawdę niezłymi kreatorami kontentu dla innych graczy.
--- Koniec cytatu ---
Jakieś przesłanki na korzyść tej tezy?
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2014, 12:36:35 ---Ja na pół gwizdka... więcej funu jest w tak banalnie prostych grach jak War Thunder czy lol, Euro Truck Simulator 2 :P
--- Koniec cytatu ---
Ja to mam w pracy :-P. Nie muszę w to grać.
GlassCutter:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 24, 2014, 12:41:18 ---Jakieś przesłanki na korzyść tej tezy?
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś generował content w tej grze to byś nie musiał pytać.
SokoleOko:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 24, 2014, 12:41:18 ---Jakieś przesłanki na korzyść tej tezy?
--- Koniec cytatu ---
1. Nie ograniczają ich blue listy ("mogą strzelać w dowolnym kierunku")
2. Jeśli spotykasz ich to masz gwarantowaną bitkę, pomijając przypadki losowe (wszyscy FC są na AFK).
3. Nie mają okresów ograniczonej aktywności pomiędzy jedną dużą wojną a drugą.
Krótko mówiąc, w takich aliansach masz PvPerów a nie fleetbearów, którzy latają tylko na CTA by wciskać F1.
Lata temu (powiedzmy: 2010-2011) rola takich aliansów nie była aż tak duża, bo sov-holderzy prowadzili swoje małe codzienne wojenki. Ale od 2012, gdy w Eve zaczęły dominować koalicje, tego już nie ma.
Zgudi:
Wydaje się, że Eve najlepsze czasy ma już za sobą, ale będzie się toczyć w dół jeszcze bardzo długie lata zanim się rozsypie. Więc kto ma nadzieję na szybką apokalipsę, prędko się nie doczeka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej