Eve Online > Dyskusje ogólne
Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)
GlassCutter:
Heh, ciekawe czy Rote Kapelle żyłoby do dziś gdyby nie merge z Nizari jakiś czas temu.
Okropniak:
--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 24, 2014, 10:26:23 ---Dziś łatwiej jest popłynąć z prądem, przysłowiowo nasmarować się wazeliną i pokornie przystapić do wielkiego sojuszu niż płynąć pod prąd i walczyć samemu przeciwko reszcie świata, a nurt z dnia na dzień jest coraz silniejszy.
--- Koniec cytatu ---
Już parę lat temu było bardzo podobnie, ale wtedy jeszcze ally rzędu 300 osób był w stanie wywalczyć dla siebie teren i być sam sobie panem i władcą, teraz wszelkie walki muszą być uzgodnione z tą czy inną koalicją... ale już wtedy nowi mieli przechlapane a im dalej to trwa tym gorzej...
Oczywiście wtedy też pojawiali się obrońcy bieżącej sytuacji że "co wy pieprzycie.., dobrze jest", "nie podoba się to nie musisz grać" i temu podobni - takich ma każda gra/społeczność. Choćby wszystko padało oni będą trwać na posterunku - teraz też pewnie się znajdą nie?
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 24, 2014, 10:17:22 ---Cały Syndykat, rok, dwa lata temu.
--- Koniec cytatu ---
E tam, panie... mówimy o jakiś sensownych aliansach. Dlatego nie napisałem tu na przykład o NOWAY. Mówimy o uznanych firmach.
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 24, 2014, 10:31:13 ---Heh, ciekawe czy Rote Kapelle żyłoby do dziś gdyby nie merge z Nizari jakiś czas temu.
--- Koniec cytatu ---
AFAIR RK nadal żyje, tyle że w Provi.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2014, 10:39:44 ---E tam, panie... mówimy o jakiś sensownych aliansach. Dlatego nie napisałem tu na przykład o NOWAY. Mówimy o uznanych firmach.
--- Koniec cytatu ---
A ja nie piszę o Nizari tylko o całym Syndykacie jako regionie który w killach był zawsze w topce. Rote nie było najaktywniejszym z ally.
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2014, 10:39:44 ---AFAIR RK nadal żyje, tyle że w Provi.
--- Koniec cytatu ---
Tak, a top killerami są 'nasi' ludzie.
SokoleOko:
Glass, wiem o co Ci chodzi, ale nie chodzi nam o to samo. Kille w walkach wewnątrz Syndi są warte tyle, co RvB :) Ja mówię o aliansach, które potrafiły wziąć za ryj dużych sov-holderów.
Na rynku zostało:
- TRI
- Black Legion
- MoA (baaaaaaaaaardzo naciągam)
Nie wiem co się dzieje na Południu, dawno mnie nie było. Ex-Ruscy sov-holderzy zepchnęciu do Staingainstanu nie pasują tutaj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej