Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Ku przestrodze...
Ptysiu:
--- Cytat: Berud w Maj 07, 2014, 17:08:41 ---O cześć, gównoburza jest.
Z naszej strony to wygląda tak:
Przyjmujemy do corpa Szubrawca. Mówimy że mamy zamiar latać na armorze i najlepiej działka. Szubrawiec: "Ja nie będę skillował, tylko shield i rakiety", ogólnie wyglądało to CEO: A Szubrawiec: B, gdzie nie był nawet dyrektorem i nic w POSa nie włożył, poszła na to nasza kasa. Stwierdziliśmy jednogłośnie - kick. A jak wiemy trzeba czekać 24h po zdjęciu uprawnień. Nie wiem jak wy ale my nie mieliśmy zamiaru zostawić w przestrzeni neuta z dostępem do POSa i passem do force fielda. Wniosek - pod express do 1.0
--- Koniec cytatu ---
Facepalm combobreaker...
GlassCutter:
--- Cytat: Berud w Maj 07, 2014, 17:08:41 ---O cześć, gównoburza jest.
Z naszej strony to wygląda tak:
Przyjmujemy do corpa Szubrawca. Mówimy że mamy zamiar latać na armorze i najlepiej działka. Szubrawiec: "Ja nie będę skillował, tylko shield i rakiety", ogólnie wyglądało to CEO: A Szubrawiec: B, gdzie nie był nawet dyrektorem i nic w POSa nie włożył, poszła na to nasza kasa. Stwierdziliśmy jednogłośnie - kick. A jak wiemy trzeba czekać 24h po zdjęciu uprawnień. Nie wiem jak wy ale my nie mieliśmy zamiaru zostawić w przestrzeni neuta z dostępem do POSa i passem do force fielda. Wniosek - pod express do 1.0
--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak serdeczna pomoc młodemu graczowi o7o7o7 doZo na gridzie, wiadro, garnek czy jak to tam leciało
Berud:
Szubrawiec gra dłużej ode mnie :P
Poza tym, no cóż, zdenerwowałem się, jajka w każdym razie nie ruszałem :)
teatime:
Szubrawiec nie przejmuj się . Miałeś "przyjemność" spotkać ludzi co pragną wygrać eve
Lt Rook:
--- Cytat: teatime w Maj 07, 2014, 19:28:16 ---Szubrawiec nie przejmuj się . Miałeś "przyjemność" spotkać ludzi co pragną wygrać eve
--- Koniec cytatu ---
pfff, ja swoją eve wygrałem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej