Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Ku przestrodze...

<< < (3/7) > >>

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 07, 2014, 09:30:47 ---źle zgadujesz http://www.miejski.pl/slowo-WTH

--- Koniec cytatu ---

Ups.

Zygi O.:
Nicki które wymieniłeś kojarzę z UA i nigdy za bystrzaków ich nie brałem xD teraz też się nie popisali.. zamiast poczekać aż więcej rzeczy włożysz w dziurę.. Na dobrą sprawę zachowali się bardzo OK:P

zeben74:
No coz jak to mowia miałes pecha , wyciagnij wnioski i zmień towarzystwo na bardziej " lojalne " o ile w Eve mozna uzywac takiego słowa. Jakby co wejdz pogadaj z normalnymi inaczej na kanale NONS konferencyjny moze sie przyłaczysz :)
Pozdro o7

Berud:
O cześć, gównoburza jest.
Z naszej strony to wygląda tak:
Przyjmujemy do corpa Szubrawca. Mówimy że mamy zamiar latać na armorze i  najlepiej działka. Szubrawiec: "Ja nie będę skillował, tylko shield i rakiety", ogólnie wyglądało to CEO: A Szubrawiec: B, gdzie nie był nawet dyrektorem i nic w POSa nie włożył, poszła na to nasza kasa. Stwierdziliśmy jednogłośnie - kick. A jak wiemy trzeba czekać 24h po zdjęciu uprawnień. Nie wiem jak wy ale my nie mieliśmy zamiaru zostawić w przestrzeni neuta z dostępem do POSa i passem do force fielda. Wniosek - pod express do 1.0

Szubrawiec:
Hasla do FC nie posiadalem, role zostaly mi rowniez odebrane, fizycznie zrobic nic nie moglem. Zarzucic Janowi gibkosci umyslu nie moge, jednak tlumaczylem mu jak krowie na rowie juz wiele razy, co skilluje i dlaczego tak a nie inaczej i czemu to wlasnie Sacrilege a nie Rupture na arrmor. Nie pomne juz ile razy zmieniala mu sie wizja, miedzy shield a armor, koncowego ustalenia nie doczekalem. Shield i rakiety, to juz akurat mam wyskilowane, wiec nie klam ze tak powiedzialem bo juz wchodzac do korpa, mowilem przynajmniej dwa razy, ze zaczynam robic cruzy armorowe pod flote, jak tylko dokoncze zakolejkowane skille dla ktorych mam korzystny remap - kwestia 3 dni.

Ps. nie mierz ludzi wlasna miara, dla niektorych - reputacja jest wazniejsza niz ISK, wiec mozna to bylo grzeczniej zalatwic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej