Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Ku przestrodze...

(1/7) > >>

Szubrawiec:
Temat czysto informacyjno-edukacyjny, bez dramatu czy wylewania lez. Chcialem jedynie przestrzec inne osoby lub korporacje, przed kilkoma graczami z ktorymi mialem przyjemnosc urzedowac zaledwie jeden dzien w J121131. Osoby z pozoru dobrze mi znane przez ponad dwa miesiace w korporacji milicyjnej, z ktorymi sporo rozmawialem na TS i w gruncie rzeczy, swoja poczciwoscia wzbudzaly moja sympatie i zaufanie, dzis okazaly zupelnie inna - przynajmniej dla mnie - zaskakujaca strone.

Logujac sie do gry, altem ktorym wczesniej rozstawialem szpilki na ksiezycach - we wspomnianym WH, trafilem na pole silowe - od ktorego z wiadomych przyczyn sie odbilem, chwile pozniej, podlecieli moi przyjaciele w Cruzach i momentalnie dostalem weba + punkt, wisialem w powietrzu, na korpowym kanale oczywiscie cisza, nikt na moje - WTH - nie odpowiadal, CO na TS nawet sie nie odwazly uruchomic glosnikow - zeby porozmawiac i wyjasnic sprawe.

Pare godzin wczesniej goraca dyskusja, wymienianie sie pomyslami i propozycjami a tu nagle nikczemny dzwon. Na TS chat dostalem jedynie na odczepnego, powod zakonczenia wspolpracy: niedostosowanie sie do doktryny flotowej - ktora CO wymyslal chyba pod moja nieobecnosc, bo jak wczesniej rozmawialismy to jeszcze sie zastanawial miedzy flota shield a armor a ja w korpie nie bylem nawet mainem. Mimo ze staralem sie zaangazowac w dyskusje, CO odebral to widocznie za podwazanie jego autorytetu, za to jak widac grozi noz w plecy, nie mam za to jednak zalu - powaznie. :)

Szczescie w nieszczesciu - gratow na POS nie przewozilem, mielismy zmienic nazwe korporacji i rozstawiac wszystko na nowo. Stracilem zaledwie Bestowera - to bardzo niska cena za taka zyciowa lekcje. Mozna to bylo jednak rozwiazac bardziej honorowo... Jan Proktolog aka Anal Shrimp, Berud Corleone, Noxam Sherei - Panowie, serdecznie gratuluje pierwszego killa, Yarr!

WhiteCat:

--- Cytat: Szubrawiec w Maj 06, 2014, 20:32:39 ---Osoby z pozoru dobrze mi znane przez ponad dwa miesiace w korporacji milicyjnej, z ktorymi sporo rozmawialem na TS i w gruncie rzeczy, swoja poczciwoscia wzbudzaly moja sympatie i zaufanie[...]

--- Koniec cytatu ---
Ciężko powiedzieć co jest bardziej zastanawiające, czas po którym komuś zaufałeś, czy że był to ktoś z milicji ::)

Gaunt:

--- Cytat: Szubrawiec w Maj 06, 2014, 20:32:39 ---Temat czysto informacyjno-edukacyjny, bez dramatu czy wylewania lez. Chcialem jedynie przestrzec inne osoby lub korporacje, przed kilkoma graczami z ktorymi mialem przyjemnosc urzedowac zaledwie jeden dzien w J121131. Osoby z pozoru dobrze mi znane przez ponad dwa miesiace w korporacji milicyjnej, z ktorymi sporo rozmawialem na TS i w gruncie rzeczy, swoja poczciwoscia wzbudzaly moja sympatie i zaufanie, dzis okazaly zupelnie inna - przynajmniej dla mnie - zaskakujaca strone.

Logujac sie do gry, altem ktorym wczesniej rozstawialem szpilki na ksiezycach - we wspomnianym WH, trafilem na pole silowe - od ktorego z wiadomych przyczyn sie odbilem, chwile pozniej, podlecieli moi przyjaciele w Cruzach i momentalnie dostalem weba + punkt, wisialem w powietrzu, na korpowym kanale oczywiscie cisza, nikt na moje - WTH - nie odpowiadal, CO na TS nawet sie nie odwazly uruchomic glosnikow - zeby porozmawiac i wyjasnic sprawe.

Pare godzin wczesniej goraca dyskusja, wymienianie sie pomyslami i propozycjami a tu nagle nikczemny dzwon. Na TS chat dostalem jedynie na odczepnego, powod zakonczenia wspolpracy: niedostosowanie sie do doktryny flotowej - ktora CO wymyslal chyba pod moja nieobecnosc, bo jak wczesniej rozmawialismy to jeszcze sie zastanawial miedzy flota shield a armor a ja w korpie nie bylem nawet mainem. Mimo ze staralem sie zaangazowac w dyskusje, CO odebral to widocznie za podwazanie jego autorytetu, za to jak widac grozi noz w plecy, nie mam za to jednak zalu - powaznie. :)

Szczescie w nieszczesciu - gratow na POS nie przewozilem, mielismy zmienic nazwe korporacji i rozstawiac wszystko na nowo. Stracilem zaledwie Bestowera - to bardzo niska cena za taka zyciowa lekcje. Mozna to bylo jednak rozwiazac bardziej honorowo... Jan Proktolog aka Anal Shrimp, Berud Corleone, Noxam Sherei - Panowie, serdecznie gratuluje pierwszego killa, Yarr!

--- Koniec cytatu ---

http://kwejk.pl/obrazek/500143/fikasz,i,znikasz.html

czy to czasem nie ich banda?

a tak szczerze to takimi pajacami nie ma co ise przejmowac oczywiście jeżeli mówisz nam wszystko szczerze :>

Bamsey Amraa:
Cloak OFF

Nauczony doswiadczeniem poczekam na wersje drugiej strony.

Cloak ON

Pol Kent:

--- Cytat: Bamsey Amraa w Maj 06, 2014, 21:51:20 ---Cloak OFF

Nauczony doswiadczeniem poczekam na wersje drugiej strony.

Cloak ON

--- Koniec cytatu ---
A co, wersja "drugiej strony" jest zawsze tą prawdziwą ?  ::)
No chyba, że druga strona przedstawi materiały audio/video.

P.S. Ami mnie ziębi ani grzeje jedna i druga strona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej