Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Soulscream:
--- Cytat: Theronth w Maj 29, 2014, 15:37:09 ---To samo mówili o GW2 i WoW'ie.
--- Koniec cytatu ---
Tzn co kto mówił ?
--- Cytuj ---Jak to wyjdzie? Przecież już jest.
--- Koniec cytatu ---
Premium bety nie uznaje, za produkt wypuszczony.
--- Cytuj ---Ile kont ma WOW, a ile GW2?
--- Koniec cytatu ---
Dwie różne gry oparte o różne modele i politykę.
SokoleOko:
--- Cytat: azell w Maj 29, 2014, 18:38:25 ---a jeżeli ktoś jest fleetbearem który lata na opy i jest f1 pusherem a oprócz tego potrafi sobie zorganizować kille między opami? ma to jkąś nazwę czy nomenklatura ludzi generalizujących wszystko nie przewidziała takiej możliwości?
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś pomyślał przez 3 sekundy, to byś znał odpowiedź. Niemniej, specjalnie dla Ciebie dodałem do tamtego posta jedno słowo.
--- Cytat: azell w Maj 29, 2014, 18:38:25 ---twoje wynużenia na temat bycia kimś tam gdzieś tam są tak z duy że aż smutno. Jak szanuje twoją opinię co do sytuacji w 0.0 tak pisanie że my żyjący w npc regionie i walczący jednym sojuszem przeciwko wielkim bloberom śmierdzi jakimś anarchistycznym bąkiem.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie ja użyłem słów "NPC" lub "walka jednym sojuszem przeciwko wielkim blobom"?
W ogóle w dzisiejszej dyskusji nie odnoszę się do takich rzeczy, dlatego Twój post śmierdzi mi jakimś analfabetycznym bąkiem.
Koszyk:
Patrze na ten wykres co do zalogowanych na serwie i za uja nie widze tego spadku aktywności o którym mówiliście. All Time pokazuje średnią 30k zalogowanych od 2009. Czasem spada czasem wzrasta ale zawsze jest w okolicach lini 30k.
Widać wzrost aktywności w styczniu i lutym dla przykładu mieliśmy wtedy wojne blobów. Wojna sie skończyła i odrazu dołek. Nic wiec dziwnego że CCCP promuje duże bloki.
http://eve-offline.net/?server=tranquility
Theronth:
GW miało zabić wowa. Zdycha powoli samo.
SokoleOko:
--- Cytat: Koszyk w Maj 29, 2014, 21:43:22 ---Patrze na ten wykres co do zalogowanych na serwie i za uja nie widze tego spadku aktywności o którym mówiliście. All Time pokazuje średnią 30k zalogowanych od 2009. Czasem spada czasem wzrasta ale zawsze jest w okolicach lini 30k.
Widać wzrost aktywności w styczniu i lutym dla przykładu mieliśmy wtedy wojne blobów. Wojna sie skończyła i odrazu dołek. Nic wiec dziwnego że CCCP promuje duże bloki.
http://eve-offline.net/?server=tranquility
--- Koniec cytatu ---
Umiejętność czytania trendów z wykresów się kłania. Spójrz na "past year" i wyobraź sobie średnią z tych "pików". Linia idzie w dół.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej