Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (119/134) > >>

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 13:16:21 ---No nie, przecież. Fleetbears zostaną. Ale fleetbear =! PvPer.

--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi łaskawie czym różnią się te dwa typy gracza i dlaczego uważasz, że nasz sojusz składa się z tych drugich.

azell:

--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 14:29:46 ---Ślepa wiara, że coś jest wieczne jest bardzo zgubna. Ja czekam na dzień w którym wyjdzie Elite i Star Citizen. Wtedy Eve nie będzie niszowym produktem.

--- Koniec cytatu ---

SC to taki scam że przy nich milord od Amber Gold wygląda na tumana w kręceniu lodów

Goomich:

--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 14:29:46 ---Ślepa wiara, że coś jest wieczne jest bardzo zgubna. Ja czekam na dzień w którym wyjdzie Elite
--- Koniec cytatu ---

Jak to wyjdzie? Przecież już jest.

--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 14:29:46 --- i Star Citizen.
--- Koniec cytatu ---

Znowu przełożyli AC.   >:(

--- Cytat: Theronth w Maj 29, 2014, 15:37:09 ---To samo mówili o GW2 i WoW'ie.

toplel

--- Koniec cytatu ---

Ile kont ma WOW, a ile GW2?

SokoleOko:

--- Cytat: Theronth w Maj 29, 2014, 15:38:50 ---Powiedz mi łaskawie czym różnią się te dwa typy gracza i dlaczego uważasz, że nasz sojusz składa się z tych drugich.

--- Koniec cytatu ---

Fleetbear lata WYŁĄCZNIE na duże opy, bo tego wymaga jego korp/alians i jest zwykłym F1 pusherem.

PvPer uważa dzień za zmarnowany, jeśli nie zaliczył killa i potrafi sam sobie znaleźć jakąś okazję do walki pomiędzy opami.

azell:
a jeżeli ktoś jest fleetbearem który lata na opy i jest f1 pusherem a oprócz tego potrafi sobie zorganizować kille między opami? ma to jkąś nazwę czy nomenklatura ludzi generalizujących wszystko nie przewidziała takiej możliwości?

twoje wynużenia na temat bycia kimś tam gdzieś tam są tak z duy że aż smutno. Jak szanuje twoją opinię co do sytuacji w 0.0 tak pisanie że my żyjący w npc regionie i walczący jednym sojuszem przeciwko wielkim bloberom śmierdzi jakimś anarchistycznym bąkiem.

C0ven jest obecnie jak TRI czy to oznacza że są real true pure pvepers?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej