Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (118/134) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dux w Maj 29, 2014, 14:12:28 ---Te liczby w porównaniu z tym, co było półtora roku czy dwa lata temu są żenująco niskie.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. I to, że w CCP nie ryczy jakaś syrena alarmowa, jest po prostu niepojęte. Bo jak statystyki za rok będą jeszcze niższe, to już nie będzie kasy na ratowanie Eve. Ani czasu.

Soulscream:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 13:14:27 ---Wiem a ja odpisuje ze mimo tej spierdolonej mechaniki eve daje i długo  będzie dawać sobie radę.

--- Koniec cytatu ---

Ślepa wiara, że coś jest wieczne jest bardzo zgubna. Ja czekam na dzień w którym wyjdzie Elite i Star Citizen. Wtedy Eve nie będzie niszowym produktem.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 14:29:46 ---Ślepa wiara, że coś jest wieczne jest bardzo zgubna. Ja czekam na dzień w którym wyjdzie Elite i Star Citizen. Wtedy Eve nie będzie niszowym produktem.

--- Koniec cytatu ---
Zaraz ślepa...
Dopóki daje fun to się gra, jak przestanie albo pojawi się coś lepszego(ile razy już to zapowiadano) to się przesiądę bez żalu. To gra, rozrywka a nie drugie życie abym się tym specjalnie musiał przejmować.

Soulscream:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 15:28:07 ---Zaraz ślepa...
Dopóki daje fun to się gra, jak przestanie albo pojawi się coś lepszego(ile razy już to zapowiadano) to się przesiądę bez żalu. To gra, rozrywka a nie drugie życie abym się tym specjalnie musiał przejmować.

--- Koniec cytatu ---

Ty nie rozumiesz. Eve nie ma konkurencji dlatego tyle to może trwać i dlatego masz fun bo nie możesz wybrać czy chcesz grać w inną grę. Graj, miej fun. Wszystko jest do czasu.

Theronth:

--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 15:32:54 ---Ty nie rozumiesz. Eve nie ma konkurencji dlatego tyle to może trwać i dlatego masz fun bo nie możesz wybrać czy chcesz grać w inną grę. Graj, miej fun. Wszystko jest do czasu.

--- Koniec cytatu ---
To samo mówili o GW2 i WoW'ie.

toplel

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej