Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (117/134) > >>

Dux:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:36:19 ---Straszne  ;D  !!

Z całym szacunkiem ale fakty są takie, że większość graczy braku "contentu" który wprowadzałeś nawet nie zauważy.

--- Koniec cytatu ---

Powtarzając któryś raz z kolei:
Oczywiście, że nikt nie zauważy. Taki nikt, że już teraz ujebało te kilka tys. graczy logujących się zazwyczaj w tym samym czasie do gry. Chociaż na anomalkach, wśród mrowiu czerwonych krzyżyków tego nie widać. To fakt.

Alice9:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 11:58:50 ---Problemem jest to, że POZA blobami nic się nie dzieje.

--- Koniec cytatu ---

tak się dzieje jeśli w grze jeden gracz nic już nie znaczy - gra jest ciekawa kiedy nie jest do końca zbalansowana, ujednolicona, kiedy można kogoś czymś zaskoczyć.
Barany z ccp tego nie rozumieją. Gra jest ciekawa jeśli pod kontrolę jednego zdesperowanego mordercy oddamy naprawdę potężną i groźną zabawkę którą to on może uśmiercić wiele wiele osób a potem zginąć w chwale (bądź uciec  :D) - a w eve co... komunizm... wszyscy tacy sami... wszyscy gówno mogą... wszyscy skile na 5, wallety w szwach pękają. Nuda - są inne lepsze gry.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Dux w Maj 29, 2014, 13:52:50 ---Powtarzając któryś raz z kolei:
Oczywiście, że nikt nie zauważy. Taki nikt, że już teraz ujebało te kilka tys. graczy logujących się zazwyczaj w tym samym czasie do gry. Chociaż na anomalkach, wśród mrowiu czerwonych krzyżyków tego nie widać. To fakt.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co widać na anomalkach bo od dawna na żadną nie wleciałem(ostatnio po to aby carriera rentierom ubić) ale jak patrze na aliansowy  i na ilosc graczy w systemach na północy to spadku liczb specjalnie nie zauważam, może tylko południe się wyludnia ?? Nie wiem i szczerze mówiąc guzik mnie to obchodzi  >:D   .CFC chyba  jest na tyle duże ze samo sobie potrafi zapewnić "content".

Dux:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 14:06:40 ---
--- Koniec cytatu ---

http://eve-offline.net/?server=tranquility

Te liczby w porównaniu z tym, co było półtora roku czy dwa lata temu są żenująco niskie.

GlassCutter:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 13:14:27 ---Wiem a ja odpisuje ze mimo tej spierdolonej mechaniki eve daje i długo  będzie dawać sobie radę.

--- Koniec cytatu ---

Wow sobie daje, więc dlaczego EvE by nie miało. Pytanie czy o takie EvE walczyliśmy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej