Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:59:35 ---Hmm... a jakby tak banować ludzi, którzy myślą w ten sposób... czy to by pomogło grze? :D
Ale ja mówię o PvPerach, tępy kerbirze.
--- Koniec cytatu ---
Coś ci pro pvperzy strasznie nerwowi i lubią rzucać inwektywami ;D. To że ty "giniesz" nie oznacza ze pvp w grze zginie. Na miejsce odchodzących przyjdą nowi , chyba ze masz na myśli tych plączących pro pvperow co to wojny przegrywają i winią za to wszystkich poza sobą. Skoro giniecie (nie zauważyłem ale niech będzie) to znaczy ze content który generujecie nie jest zbyt atrakcyjny dla innych graczy ergo nie ma czego żałować
Soulscream:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.
--- Koniec cytatu ---
Kiedy my nie rozmawiamy o jego personalnym wpływie na gre tylko spierdolonej mechanice EvE. CFC exploituje ją na maksa bo narazie nie ma innej opcji. Rozumiem, że każdy gra jak lubi, ale wątpię by CCP zmieniło drastycznie mechanikę.
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.
--- Koniec cytatu ---
Oj, coś czyje że wystarczy że wyjebałoby black legion i solarów, w tri by spadła aktywność i już by była lekko chujnia z contentem, bo z nielicznymi wyjątkami na południu zostały pasywne marudzące pizdeczki i połacie rentierów.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2014, 13:09:41 ---Kiedy my nie rozmawiamy o jego personalnym wpływie na gre tylko spierdolonej mechanice EvE. CFC exploituje ją na maksa bo narazie nie ma innej opcji. Rozumiem, że każdy gra jak lubi, ale wątpię by CCP zmieniło drastycznie mechanikę.
--- Koniec cytatu ---
Wiem a ja odpisuje ze mimo tej spierdolonej mechaniki eve daje i długo będzie dawać sobie radę.
Poza tym a propo mechaniki już proponowałem częściowe rozwiązanie , rozbić(dorobić) eve "kilka uniwersów" połączonych przez wh space co uniemożliwiłoby szybkie przerzucanie dużych sił z jednego uniwersum do drugiego. Pewnie w każdym uniwersum powstaną lokalne bloby ale zapewne będą one znacznie mniejsze niż jeden wielki. Do tego w tych "nowych "uniwersach" wprowadziłbym bardziej hardcorowe zasady typu brak locala, utrata czesci sp na klonach po śmierci itd. Ja tam po prostu lubię ryzyko i duże death penalty.
SokoleOko:
--- Cytat: Theronth w Maj 29, 2014, 13:02:25 ---FFY
--- Koniec cytatu ---
No nie, przecież. Fleetbears zostaną. Ale fleetbear =! PvPer.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej