Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
SokoleOko:
Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.
No, ale spróbujcie chociaż spojrzeć szerzej. Tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 ---Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.
--- Koniec cytatu ---
Kłamstwo.
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18015761
#cbccontent
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 ---Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.
Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy że generuje fun dla nas. Dla mnie ta gra to przede wszystkim ludzie którzy ją tworzą a nie koniecznie wyłącznie cyferki na kb. Przychodzę z pracy mam ochotę coś popykać , coś zabić (albo dać się zabić) pobawić się marketem ,wybudować kolejna matkę coby fajnie wyglądała na posie , pogadać na tsie ludźmi o polityce itp.. i jestem kontent. A ratow to ja nie dotykałem chyba od ponad roku są bardziej efektywne sposoby zarabiania...
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 --- Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.
--- Koniec cytatu ---
Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.
SokoleOko:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---wybudować kolejna matkę coby fajnie wyglądała na posie
--- Koniec cytatu ---
Hmm... a jakby tak banować ludzi, którzy myślą w ten sposób... czy to by pomogło grze? :D
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.
--- Koniec cytatu ---
Ale ja mówię o PvPerach, tępy kerbirze.
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:59:35 ---Ale ja mówię o fleetbearach, tępy kerbirze.
--- Koniec cytatu ---
FFY
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej