Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (115/134) > >>

SokoleOko:
Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.

No, ale spróbujcie chociaż spojrzeć szerzej. Tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 ---Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.

--- Koniec cytatu ---
Kłamstwo.

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18015761

#cbccontent

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 ---Mogę tylko napisać, że FCON jako całość generuje zero kontentu.

Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy że generuje fun dla nas. Dla mnie ta gra to przede wszystkim ludzie którzy ją tworzą a nie koniecznie wyłącznie cyferki na kb. Przychodzę z pracy mam ochotę coś popykać , coś zabić (albo dać się zabić) pobawić się marketem ,wybudować kolejna matkę  coby fajnie wyglądała na posie , pogadać na tsie ludźmi o polityce itp.. i jestem kontent.  A ratow to ja nie dotykałem chyba od ponad roku są bardziej efektywne sposoby zarabiania...

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:42:51 --- Tu chodzi o to, że na rentierach nie da się utrzymać Eve i gra padnie.

--- Koniec cytatu ---

Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.

SokoleOko:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---wybudować kolejna matkę  coby fajnie wyglądała na posie
--- Koniec cytatu ---

Hmm... a jakby tak banować ludzi, którzy myślą w ten sposób... czy to by pomogło grze? :D

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maj 29, 2014, 12:51:02 ---Dalej uważam ze przeceniasz twój wpływ na te grę. Bez ciebie , volty jak i nawet całego tri eve wcale nie padnie.

--- Koniec cytatu ---

Ale ja mówię o PvPerach, tępy kerbirze.

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 12:59:35 ---Ale ja mówię o fleetbearach, tępy kerbirze.

--- Koniec cytatu ---
FFY

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej