Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (108/134) > >>

azell:

--- Cytat: WhiteCat w Maj 23, 2014, 13:51:23 --- ??? Totalnie nie mam pojęcia do czego przypiąć to porównanie, bop raczej trudno do standów

--- Koniec cytatu ---

może inaczej. Ten drugi kot i nie tylko pisze że blob jest zły, że imperium na pół mapy jest złe itd itd. Więc albo jest złe i z tym walczę ewentualnie olewam ciepłym moczem i przyglądam się temu albo biorę aktywny udział w ich tworzeniu. Plusując CFC dokładnie to zrobiliście czyli pomagaliście ruskim tworzyć imperium na pół mapy.

nie da się być trochę w ciąży :)

tak btw imeprium na pół mapy z rentierami jest złe. To jest wasza opinia i macie do niej prawo z tym nei da się dyskutować. Jakkolwiek zaczynając zabawę z EVE w 2011 roku coven posiadał własne regiony wynajęte komuś tam. Moje pytanie jest. Do jakiego poziomu uznajcie rencenie systemów za akceptowalne.? to są 2, 3, 4, czy 1 region? Tu znowu trochę dysonans jest pomiędzy tym co piszecie a tym co robicie/robliliście w przeszłości?

Po raz kolejny jest to filozofia kalego

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:33:40 ---może inaczej. Ten drugi kot i nie tylko pisze że blob jest zły, że imperium na pół mapy jest złe itd itd. Więc albo jest złe i z tym walczę ewentualnie olewam ciepłym moczem i przyglądam się temu albo biorę aktywny udział w ich tworzeniu niszczeniu.

--- Koniec cytatu ---
fixed :)

--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:33:40 ---nie da się być trochę w ciąży :)

--- Koniec cytatu ---
No nie da sie, ale to jest truizm. Jaki to ma zwiazek ze standami w EVE?

--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:33:40 ---tak btw imeprium na pół mapy z rentierami jest złe. To jest wasza opinia i macie do niej prawo z tym nei da się dyskutować. Jakkolwiek zaczynając zabawę z EVE w 2011 roku coven posiadał własne regiony wynajęte komuś tam. Moje pytanie jest. Do jakiego poziomu uznajcie rencenie systemów za akceptowalne.? to są 2, 3, 4, czy 1 region? Tu znowu trochę dysonans jest pomiędzy tym co piszecie a tym co robicie/robliliście w przeszłości?

Po raz kolejny jest to filozofia kalego

--- Koniec cytatu ---
Jeden sredniej wielkosci alians powinien kontrolowac jedna, max dwie konstelacje. W tej chwili aliansik wielkosci covenu moze kontrolowac kilka regionow, w szczytowym momencie mielismy chyba ze trzy. To chore.

azell:
z tym niszczeniem to bym nie przesadzał bo nic w naturze nei znosi pustki. Czyli w przypadku zniszczenia n3 na ich miejsce weszliby ruscy więc pomoglibyście stworzyć to co wam tak przeszkadza.

Nie wiem tylko dla mnie jest to oczywiste czy po prostu trolujesz i to moim skromnym zdaniem niudolnie

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:45:52 ---z tym niszczeniem to bym nie przesadzał bo nic w naturze nei znosi pustki. Czyli w przypadku zniszczenia n3 na ich miejsce weszliby ruscy więc pomoglibyście stworzyć to co wam tak przeszkadza.

Nie wiem tylko dla mnie jest to oczywiste czy po prostu trolujesz i to moim skromnym zdaniem niudolnie

--- Koniec cytatu ---
Wiele rzeczy jest dla Ciebie oczywiste, co nie znaczy, ze maja jakikolwiek zwiazek z rzeczywistoscia  ;)

azell:
jeżeli twierdzisz że solary nie odbudowałyby swojego botowskiego imeprium to jesteś naiwny. Same shit difirent tag ale przynajmnie niebieski i chyba o to w tym chodzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej