Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:49:47 ---jeżeli twierdzisz że solary nie odbudowałyby swojego botowskiego imeprium to jesteś naiwny. Same shit difirent tag ale przynajmnie niebieski i chyba o to w tym chodzi
--- Koniec cytatu ---
Mam wrazenie, ze przemawia przez Ciebie upojenie alkoholowe. Nie potepiam, nie twierdze rowniez, ze ja jestem trzezwy, ale moj stan nie przeszkadza mi jakos w poprawnym konstruowaniu zdan, ani w zrozumialym formulowaniu mysli . Nie chcac sie nad toba znecac merytorycznie, odloze te dyskusje do bardziej sorzyajajcego dla Ciebie momentu.
azell:
yup to był bardzo merytoryczny argument
WhiteCat:
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 16:49:47 ---jeżeli twierdzisz że solary nie odbudowałyby swojego botowskiego imeprium to jesteś naiwny.
--- Koniec cytatu ---
A teraz jest botowskie imperium N3/PL :D
Za czasów solarów, na południu żyło o wiele więcej odrębnych sojuszy, które zajmowały mniej regionów. Śmiem stwierdzić, że Wasze imperium bociarskie jest większe, gorsze i jest jeszcze większy RMT.
Alice9:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2014, 16:42:01 ---fixed :)
No nie da sie, ale to jest truizm. Jaki to ma zwiazek ze standami w EVE?
Jeden sredniej wielkosci alians powinien kontrolowac jedna, max dwie konstelacje. W tej chwili aliansik wielkosci covenu moze kontrolowac kilka regionow, w szczytowym momencie mielismy chyba ze trzy. To chore.
--- Koniec cytatu ---
jak to się ludziom zmienia jak dostaną po łapach :)
Anthar:
http://evemaps.dotlan.net/map/Providence/D-GTMI
Kolejne wielkie zwyciestwo NC , przy przewazajacych silach CFC. ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej