Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 10:58:27 ---Niestety w żadnym punkcie nie trafileś. ;( Mentalność c0venu jest mi dobrze znana. Poznałem ją tak dobrze, że aż odszedłem z c0venu :) Rozumiem, że Wasz styl gry się Wam podoba, grajcie jak chcecie. Śmieszne jest natomiast to, że krytykujecie styl gry innych ludzi. Jak dla mnie jakakolwiek forma spędzania czasu w EVE jest dobra, bo zatrzymuje ludzi w grze.
--- Koniec cytatu ---
Mysle, ze trafilem w kazdym punkcie. To, ze mentalnosc c0venu jest ci znana, nie znaczy, ze ja rozumiesz. Z c0venu odszedles, bo nie dalo sie latac w blobach. Bede sobie robil jaja ze stylu gry innych osob ile wlezie, nikt mi tego nie zabroni, podobnie jak im nikt nie zabroni grac w gre mmorpg jak ostatnie cipy. Nie kazda forma spedzania czasu w grze zatrzymuje ludzi w EVE, np. blobowanie subcapsow superami zeby stworzyc bociarskie imperium na pol mapy jest szkodliwe, i sprawia ze ludziom sie odechciewa.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---widzisz różnica w naszych postach jest taka że ja olałem trolling tym razem
--- Koniec cytatu ---
Nie zauwazylem, zebys w swoich postach trollowal. Co innego Tylio i Kosh, ale ty chyba akurat jako jedyny z calej trojki wierzysz, w to co piszesz.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---Nie da się być trochę w ciąży. Albo plusujesz się z CFC i tworzycie wspólny front, razem latacie, razem odnosicie zwycięstwa i razem przegrywacie albo nie. Przyczyny dla których to zrobiliście nie mają znaczenia.
--- Koniec cytatu ---
To Twoje zdanie, a porownywanie tymczasowego plusa do ciazy jest troche chybione i naciagane. Tak jak pisalem, masz swoja wizje rzeczywistosci, jak cos do niej nie pasuje, to dociskasz kolanem zeby pasowalo.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---Blob to blob i albo jest on zły per se albo jak w twoim przypadku tylko ten blob którego nie jesteśmy częścią jest zły. Ktoś tą decyzję podjął i chcęc nie chcąc stałeś się częścią bloba którym tak gardzisz.
--- Koniec cytatu ---
Blob jest po prostu nudny, i smiesza mnie ludzie ktorzy lataja w blobach dla rozrywki i poczucia mocy, jak Tylio czy Bec00l. Natomiast jezeli stworzenie bloba dawalo by cien szansy na zdetronizowanie PL, to bez wachania jeszcze raz bym sie w nim unuzal, z niesmakiem ale jednak.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---Imensa, omist, tenerifis, scalding pass rozumiem że te regiony przejęliście po to żeby oddać innym sojuszom i stworzyć równy i sprawiedliwy świat.
--- Koniec cytatu ---
Mysle, ze glownie po to, zeby zabrac je naszym wrogom i ich oslabic, ale nie wie wiem, jakie plany mialy alianse przejmujace te regiony - c0ven nigdy nie mial wiekszych ambicji rozszerzania terytorium.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---EVE jest teraz dwubiegunowa przynajmniej jeżeli chodzi o sov war. Wybierasz stronę i ponosisz tego konsekwencje. Jeżeli uważasz że po przegranej wojnie należy zachować przeciwnika celem good fights to trochę to niepoważne. Raz że będzie gryzł dostarczając przy tym rozrywki obu stronom ale jak tylko nadarzy się okazja zacznie kopać i to mocno w najmniej dla ciebie korzystnym momencie.
--- Koniec cytatu ---
Albo nie wybierasz, i tez ponosisz tego konsekwencje, tak jak my :) Kopac i gryzc po kostkach i tak bedziemy na pierwsza oznake slabosci N3, naiwnoscia jest myslec, ze wywalenie nas do Stain cos zmieni.
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---Oczywiście że zresetowaliście CFC jak tylko zostawiło was samym sobie i wróciło do siebie a nie dlatego że nagle uznaliście że blob jest zły. Plus do kogoś kto mieszka po drugiej stronie universum nie ma wielkiego sensu.
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, nadal nie rozumiesz, czemu ich zresetowalismy :) Pogarda dla bloba jest sprawa drugorzedna, a to ze mieszkaja 2 regiony dalej tez nie ma nic do rzeczy, PL mieszka daleko od NCDOT a przylatuje bez problemu jak cos sie dzieje. Zresetowalismy ich, bo ich po prostu nie lubimy, tak samo jak was.
Tylio:
Nawet nie wiesz dlaczego odszedłem z c0venu. Po Twoich postach widać, że bardzo interesujesz się moją osobą. Jak Cię coś interesuje to nie wstydź się mnie zapytać na PM czy w grze. Jak już się dowiesz to pisz, nie odwrotnie ;)
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2014, 12:27:17 ---Tak jak pisalem, masz swoja wizje rzeczywistosci, jak cos do niej nie pasuje, to dociskasz kolanem zeby pasowalo.
--- Koniec cytatu ---
Doprawdy? Nie miałeś na myśli siebie?
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2014, 12:27:17 ---No widzisz, nadal nie rozumiesz, czemu ich zresetowalismy :) Pogarda dla bloba jest sprawa drugorzedna, a to ze mieszkaja 2 regiony dalej tez nie ma nic do rzeczy, PL mieszka daleko od NCDOT a przylatuje bez problemu jak cos sie dzieje. Zresetowalismy ich, bo ich po prostu nie lubimy, tak samo jak was.
--- Koniec cytatu ---
Xeovar pisał, że po resecie CFC zostawiacie Razor na + bo tylko oni czasami coś dzialają na południu. Resztę zresetowaliście, bo nie ma ich w pobliżu. Ten plus macie nadal? Fakty wskazują na to, że to jedak azell ma rację.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 17, 2014, 07:15:18 ---Najsmieszniejsze jest to, ze my mamy wplyw na to, co bedziemy robic - czy bronimy, czy nie, czy odbijamy, czy nie, kogo plusujemy a kogo nie, to sa wszystko nasze decyzje, i sami ponosimy ich konsekwencje. Natomiast ty nie masz zadnego wplywu na to, co sie dzieje, a najwiecej placzesz na forum :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2014, 10:37:47 --- Nieistotne jest, ze do Goonsow mamy dokladnie taki sam stosunek jak do N3, nieistotne jest ze byla to decyzja dowodztwa podjeta z powodow strategicznych z obrzydzeniem i wbrew opinii wiekszosci graczy, a jeden korp nawet odszedl od nas przez to do Triumviratu.
--- Koniec cytatu ---
To w końcu robicie to co chcecie czy to co Wam kilka osob z dowództwa każe? Pisałeś, że takie rzeczy to tylko w N3/PL. Robimy to co nam każą, a nie to co chemy - pewnie dlatego nasza koalicja zaczęła tracić liczby we flotach jak z nami wygrywaliście po B-R/hellkampie Goonsów, morale nam siadło i sojusze w naszej koalicji zaczęły się rozpadać...oh, wait.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 13:06:56 ---Nawet nie wiesz dlaczego odszedłem z c0venu.
--- Koniec cytatu ---
Odeszliscie, bo chcieliscie "latac w duzych, dobrze zorganizowanych flotach", czego coven nie mogl zapewnic, bo kiepsko bylo z frekwencja na koalicyjnych regroupach do regionow gdzies na koncu swiata. Nie dziwi mnie ta decyzja, zwlaszcza ze czesto sluchalem was na TS i dobrze wiem, jakie macie podejscie do gry -dziwi mnie, ze tak dlugo wytrzymaliscie w sojuszu, ktory z waszego punktu widzenia byl bezwartosciowy.
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 13:06:56 ---Po Twoich postach widać, że bardzo interesujesz się moją osobą. Jak Cię coś interesuje to nie wstydź się mnie zapytać na PM czy w grze. Jak już się dowiesz to pisz, nie odwrotnie ;)
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie nazwalbym tego zainteresowaniem. Jest to raczej mieszanka fascynacji Twoja bezczelnoscia i obrzydzenia twoim zachowaniem po probie kradziezy tytanow, kiedy to znalazy sie przypadkiem na kontach NCDOT a ty dostales bana bez powodu. Uizja chociaz przeprosil.
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 13:06:56 ---Doprawdy? Nie miałeś na myśli siebie?
--- Koniec cytatu ---
Sprowadzanie dyskusji do poziomu "a wlasnie ze ty!" raczej daleko nas nie zaprowadzi :)
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 13:06:56 ---Xeovar pisał, że po resecie CFC zostawiacie Razor na + bo tylko oni czasami coś dzialają na południu. Resztę zresetowaliście, bo nie ma ich w pobliżu. Ten plus macie nadal? Fakty wskazują na to, że to jedak azell ma rację.
--- Koniec cytatu ---
Razor zostal na plus, bo AAA mialo z nimi plusa i jako jedyni przylatywali na poludnie, a nie chcielismy burdelu w standach. Wychodzi na to, ze Azell jednak nie ma racji.
--- Cytat: Tylio w Maj 23, 2014, 13:06:56 ---To w końcu robicie to co chcecie czy to co Wam kilka osob z dowództwa każe? Pisałeś, że takie rzeczy to tylko w N3/PL. Robimy to co nam każą, a nie to co chemy - pewnie dlatego nasza koalicja zaczęła tracić liczby we flotach jak z nami wygrywaliście po B-R/hellkampie Goonsów, morale nam siadło i sojusze w naszej koalicji zaczęły się rozpadać...oh, wait.
--- Koniec cytatu ---
Hahaha :) No i jak tutaj rozmawiac z Toba na powaznie...
Tylio:
Twoje typowe zachowanie w przypadku braku argumentów:
1. Zacznij temat tytanów (najlepiej dodaj jakieś kłamstwo) - check
2. Próbuj wyśmaić niewygodny argument nie podając żadnych kontrargumentów. - check
Potraktuję to jako Twój sposób na przyznanie mi i azellowi racji ;)
WhiteCat:
--- Cytat: azell w Maj 23, 2014, 11:23:37 ---Nie da się być trochę w ciąży.
--- Koniec cytatu ---
??? Totalnie nie mam pojęcia do czego przypiąć to porównanie, bop raczej trudno do standów
Generalnie próba dyskusji z Wami to jak rozmowa z Macierewiczem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej