Forum Gry > Inne gry
Civilization: Beyond Earth
sztosz:
--- Cytat: sneer w Październik 26, 2014, 19:33:42 ---[...]nie da sie zlego slowa powiedziec[...]
--- Koniec cytatu ---
Ależ da się, jest niedorobiona od strony czysto technicznej. Zapętlające się animacje ataku i częsty brak odpowiedzi na mysz/klawiaturę w momencie kiedy gra odgrywa animację jednostki, oraz totalnie puste ekrany dyplomacji w momencie kiedy "komputer" chce coś mi zaproponować, a ja próbowałem np. zobaczyć co robią moi szpiedzy. To kilka z bugów natury czysto technicznej (nawet nie wspominam o mechanice gry) które mnie na tyle irytowały żebym je zapamiętał po kilku godzinach grania.
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Październik 26, 2014, 23:48:00 ---Ależ da się, jest niedorobiona od strony czysto technicznej. Zapętlające się animacje ataku i częsty brak odpowiedzi na mysz/klawiaturę w momencie kiedy gra odgrywa animację jednostki, oraz totalnie puste ekrany dyplomacji w momencie kiedy "komputer" chce coś mi zaproponować, a ja próbowałem np. zobaczyć co robią moi szpiedzy. To kilka z bugów natury czysto technicznej (nawet nie wspominam o mechanice gry) które mnie na tyle irytowały żebym je zapamiętał po kilku godzinach grania.
--- Koniec cytatu ---
Grasz w Civ po raz pierwszy ? :-D
Centurion:
--- Cytat: sztosz w Październik 26, 2014, 23:48:00 ---Ależ da się, jest niedorobiona od strony czysto technicznej. Zapętlające się animacje ataku i częsty brak odpowiedzi na mysz/klawiaturę w momencie kiedy gra odgrywa animację jednostki, oraz totalnie puste ekrany dyplomacji w momencie kiedy "komputer" chce coś mi zaproponować, a ja próbowałem np. zobaczyć co robią moi szpiedzy. To kilka z bugów natury czysto technicznej (nawet nie wspominam o mechanice gry) które mnie na tyle irytowały żebym je zapamiętał po kilku godzinach grania.
--- Koniec cytatu ---
Stary, w porównaniu do civ5 to ta gra pod względem technicznym jest zrobiona genialnie. ;)
Soulscream:
--- Cytat: Centurion w Październik 27, 2014, 08:43:33 ---Stary, w porównaniu do civ5 to ta gra pod względem technicznym jest zrobiona genialnie. ;)
--- Koniec cytatu ---
Haha dokładnie, multiplayer nie wywalił się ani razu, chociaż przeładował kilka razy :-D.
Xeovar:
Gram od piątku, nastukałem przez weekend ponad 30h i jestem w trakcie 4tej gry.
Generalnie podoba mi się, grywalne i regrywalne, dzięki dużo mniej powtarzalnemu przebiegowi techowania i innemu modelowi rozwoju wojska.
Jak w przypadku c5 można się czepiać że pierwsza wersja dość uboga funkcjonalnie (coś muszą mieć na 3 dlc jak zwykle...) ale imo w dniu premiery dużo bardziej wpyte niż c5 w dniu premiery.
Dość stabilna, błędów jakoś mniej, balans i AI do poprawy (jak zawsze), miała być lepiej zoptymalizowana jak c5 - nie jest.
Do tego zostało kilka z dupy kwasów z c5 które mnie rozjebują (jak np brak godziny/daty zapisu save'a w steam cloud) oraz dziwnych braków rzeczy które były (ktoś wie kto podpierdolił ekran Demographics?).
Ogólnie jestem zadowolony i rekomenduję, ale ja jestem maniakiem 4x a zwłaszcza civki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej