Forum Gry > Inne gry
Civilization: Beyond Earth
Isengrim:
Na razie udało mi się tylko ściągnąć, obejrzeć intro (DA SIĘ WYŁĄCZYĆ!!! Jak ktoś narzeka na irytujące gry, to przypominam że w Civ 5 przed patchami i DLC żeby wyłączyć intro trzeba było rozpaczliwie walić w spację czy tam Escape'a, bo jak się nie utrafiło w moment, to trzeba było wysłuchać całego speechu dziada w namiocie o "glorious future") i rozegrać z pięć tur. To jest faktycznie Civ 5 ze zmodyfikowanym drzewkiem technologii, z obcymi (AAAAA MAM GNIAZDO JAKICHŚ MODLISZEK POD DOMEM!) i ogólnie w nieco innej przyprawie, ale jako ktoś, kto w Civ 5 grywał praktycznie do zeszłego tygodnia nie mogę powiedzieć, że to jest coś, co mi bardzo przeszkadza.
Goomich:
--- Cytat: Isengrim w Październik 27, 2014, 12:33:47 ---Na razie udało mi się tylko ściągnąć, obejrzeć intro (DA SIĘ WYŁĄCZYĆ!!! Jak ktoś narzeka na irytujące gry, to przypominam że w Civ 5 przed patchami i DLC żeby wyłączyć intro trzeba było rozpaczliwie walić w spację czy tam Escape'a, bo jak się nie utrafiło w moment, to trzeba było wysłuchać całego speechu dziada w namiocie o "glorious future")
--- Koniec cytatu ---
Intro maskowało ładowanie.
MGGG:
Jestem po dwóch grach i muszę powiedzieć, że mimo, iż jestem wielkim fanem serii Civ, to początki były trudne. Dziwaczna mapa, dziwaczne, nieintuicyjne surowce, dziwaczne drzewko rozwoju technologicznego i rozwoju jednostek (jak ich mało!!!). Ale im głębiej w las, tym było fajniej i przyjemniej. Niestety, podobnie jak w przypadku Civ5 gra jest obecnie w trybie sprzedawalnej bety, bez co najmniej połowy, jak nie więcej kontentu. Czekam na DLC.
Jak ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda początek to załadowałem na YT krótki filmik o pierwszych 30-40 min. w BE: https://www.youtube.com/watch?v=KWHah0tW5gE
Xarthias:
Poza pajęczyną technologii, gra świetna i wtopiłem już kilkanaście godzin...
Ale ja nie o tym...
Podobno na wiosnę ma wyjść, umiejscowiona w tym samym uniwersum co BE, gra Sid Meyer's Starships... Ktoś coś więcej? Następca MOO??
https://www.youtube.com/watch?v=6FsHpNiz-4M
[.BSI.] Dheedee:
Ma to być jakaś strategia z nawiązaniami do C:BE ze starszipami w roli głównej.
Pzdr...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej