Śmietnisko > Flamewar
Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)
Zygi O.:
Ale zdaje się że tytki wróciły wiec olejmy tą sprawę, w ramach zgody zróbmy roama z NC:P
EDIT: o kur$# 3 strona!;/
Tylio:
Cat, przecież moje pierwsze posty w tym roku wcale nie dotyczyły tej sprawy. To c0veniaki zaczęły walcować ten temat od nowa, więc chyba nie bardzo Wam to zapominanie idzie ;) Zaczeliście pisać głupoty to je prostowałem. Udawanie, że Was to już nie obchodzi nie sprawi, że stanie się to prawdą.
LordSzagi - w tym problem, że jeden nie wrócił, a pozostałe mogą być logowane tylko przez Xeovara co jest pewnie trochę niewygodne.
EDIT:
Xeovar jest w tej chwili jedną z (prawdopodobnie) niewielu osób mogących tripleboxować tytany. W sumie fajna sprawa ;)
Soulscream:
Cicho według polskiej logiki jak się tłumaczysz to jesteś winny całego zła i jak się nie tłumaczysz to również. A inni i tak wiedzą lepiej mimo tego, że się wytłumaczyłeś :v.
Doom:
--- Cytuj ---EDIT:
Xeovar jest w tej chwili jedną z (prawdopodobnie) niewielu osób mogących tripleboxować tytany. W sumie fajna sprawa
--- Koniec cytatu ---
To już wiemy po co Xeo gonił pilotów w superach i dredach do B-R chciał się uplasować nieco wyżej w rankingach zajebistości eliminując konkurecję z kilku miejsc wyżej :P
Zygi O.:
Polski oligarcha:p Ja znam osobę (polaka) który też twierdzi, że może tripleboxować tytany:) polacy-potęga:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej