Śmietnisko > Flamewar

Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)

<< < (13/17) > >>

Tylio:
Podawaliście na TSie jakiś adres na Woli i chcieliście tam jechać. Po roku konkretnego numeru już nie pamiętam. Najlepszy był pomysł, żeby po powiadomieniu Policji powiadomić TVN i zrobić z tego aferę, wtedy Policja miałaby lepiej i szybciej zająć się tą sprawą ;D Z tego co wiem to BEC00L nie mieszka w Mińsku Mazowieckim. Chciałbym też dodać, że nie kręciłem się z cynem po "waszych systemach" chyba, że macie jakieś systemy w Great Wildlands. Na resztę już wcześniej odpowiedziałem. Próbuj dalej ;)

Goomich:
Vince wie, że latasz bez cyna poza GW? :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Marzec 09, 2014, 14:21:47 ---Podawaliście na TSie jakiś adres na Woli i chcieliście tam jechać. Po roku konkretnego numeru już nie pamiętam.

--- Koniec cytatu ---
Acha, to tego nie pamietam, ale ty pewnie wiesz lepiej :) To pewnie bylo wtedy, jak jeden z was przyszedl na TS, przyznal sie i przeprosil.

--- Cytat: Tylio w Marzec 09, 2014, 14:21:47 ---Najlepszy był pomysł, żeby po powiadomieniu Policji powiadomić TVN i zrobić z tego aferę, wtedy Policja miałaby lepiej i szybciej zająć się tą sprawą ;D

--- Koniec cytatu ---
Akurat TVN sam sie powiadomil, ja tylko nadalem na Pudelka - co zaskakujace, nie lykneli newsa. Z Policja to byl troche bluff, jak widac zadzialal na wyobraznie nie tylko CCP, ale tez niektorym zainteresowanym  8)

--- Cytat: Tylio w Marzec 09, 2014, 14:21:47 ---Z tego co wiem to BEC00L nie mieszka w Mińsku Mazowieckim.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co opowiadal, mieszka w 300metrowej chacie pod Minskiem, i jezdzil taksowka do miesnego  :P  - ale w sumie racja, nie wiadomo ile w tym prawdy, wasz kanal na TS byl wyjatkowo przesiakniety mitomania i farmazonem.

--- Cytat: Tylio w Marzec 09, 2014, 14:21:47 ---Chciałbym też dodać, że nie kręciłem się z cynem po "waszych systemach" chyba, że macie jakieś systemy w Great Wildlands. Na resztę już wcześniej odpowiedziałem. Próbuj dalej ;)

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, wierze ci. Zastanawiam sie tylko, jakie Ty, jako osoba calkowicie niewinna, masz zdanie na temat tej historii, w ktora zostales przypadkowo uwiklany. Czy to my sami probowalismy sobie te tytany ukrasc, na was zwalajac wine ???? Czy ktos z NCDOT wygoglowal hasla? Czy moze koledzy Becool i Uizja nie wtajemniczyli cie w caly misterny plan? Przeciez musisz miec jakas wersje zdarzen na uzytek zarowno wlasny, jak i osob, ktore ci wierza. Jestem tej wersji bardzo ciekawy. My co prawda jak wytlusciles juz kilka razy nie mamy zadnych dowodow, poza motywem i mocnymi poszlakami, ktore musialy przez rok wystarczac nam za pewnik (obok banow CCP). Domyslam sie jednak, ze zjawiles sie tu po to, zeby sytuacje rozjasnic, bo przeciez nie po to, zeby potrolowac c0ven i poopowiadac, jak wyglada wojna z punktu widzenia F1 pushera w blobie. Wiec probuj dalej, bo jak narazie swoim kretactwem odnosisz odwrotny skutek.

Tylio:
Na wszystko co napisałeś odpisałem we wcześniejszych postach. Podsumowując - wasze dowody ograniczają liczbę podejrzanych do wszystkich, którzy mogliby dotrzeć o tej porze do pierogarni. Nawet ja mimo braku samochodu mógłbym tam dojechać z krańca Polski pociągiem, a potem tramwajem/autobusem (pewnie jest tam jakiś przystanek). Każdy by mógł. Dalej nie rozumiem dlaczego z całego polskiego community wyłoniliście nas trzech jako laureatów konkursu na "Największą drzazgę w dupie c0venu 2013". Mimo wszystko dziękuję za wygraną i w większości pozytywny rozgłos w spaczonym świecie EVE ;) Liczę, że 2014 rok również będzie należał do nas!

WhiteCat:
A jakie masz dowody, że to jednak nie Ty? Odbanowanie to taki sam dowód jak zbanowanie. Pomijam już usilne próby tłumaczenia się na forum, a chyba wszyscy znają starą prawdę o tym kto się tłumaczy... ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej