Śmietnisko > Flamewar

Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)

<< < (7/17) > >>

Jan Morgenstern:
Nie moglbym sobie odmowic zaistnienia w tym watku.

"W sensie mentalny przodek Kaczynskiego zastrzelil Narutowicza. Ale co obaj maja wspolnego z Putinem?" by Isengrim.

To proste - zarowno w nazwisku Kaczynski, Narutowicz i Putin wystepuje liera "I".

Nie wyjezdzac mi z tytanami w C0venu na Krymie, bo sie wyda, ze Wlodzio P. mial racje z bandytami szkolonymi w Polsce! I sie bany na rope i gaz posypia! Albo przyjada do Bialegostoku z Moskwy autobusy pelne "Polakow" protestujacych chec powrotu do macierzy rosyjskiej!

Isengrim:
Dzisiaj juz dyrekcja c0venu ustalila, ze jesli Rosja napadnie na Polske to w ramach sankcji zresetujemy DD.  ;D

Tylio:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 05, 2014, 00:13:34 ---Dodajac dwa do dwoch - wychodzi 3 muszkieterow.

--- Koniec cytatu ---

Czterech ;D

Filip Bonn:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 04, 2014, 18:25:09 ---co ja tu słyszę - zajebali prezydenta kraju? - to to już nie był wypadek??
to już to nie była brzoza... to jeszcze czas przeprosić macierewicza który jako jeden z nielicznych miał odwagę o tym mówić kiedy innym brzozy w gardle stanęły.
czy jeszcze jest ktoś wierzy w dobre intencje i niewinność putina?  :D
dobry putinek dobry... tylko 3 wojnę światową nam skurwysyn szykuje. pogłaskać po łysej główce - to nie on zajebał tych co byli niewygodni i mieli odwagę coś robić choćby tupać nogą z braku innych możliwości.

--- Koniec cytatu ---

Diagnoza:
Osobowość paranoidalna
Zaburzenia afektu

Qlko1:
Nie żebym się jakoś mocno wtrącał, ale o co ta dyskusja?

Tylio uczestniczył w kradzieży tytanów, więc jest złodziejem (kropka). I on i wy o tym doskonale wiecie.
On się do tego i tak nie przyzna, więc po jakiego penisa próbujecie go do tego zmusić? Wydaje mi się, że wystarczy wiedzieć i pamiętać na przyszłość. Nikt nic więcej nie osiągnie.

To mówiłem ja, Jarząbek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej