Eve Online > Przedpokój

Cześć!

<< < (2/5) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Majok w Luty 09, 2014, 22:44:55 ---Pytanie do panów z c0venu-po co trzymacie DMNA? :D w stain zrzucają po 5 capsli na pojedyncze bc(no fakt, ostatnio przerzucili się z capsli na black ops cyno i zrzucanie ich na industriale), o zrzucaniu nyxa na reinforca 2 pocosów nie wspominając, a na waszych większych bitwach(przynajmniej na tych, które sprawdziłem) wystawiają pojedyncze ceptorki. Od dawna się nad tym zastanawiałem, liczę że jakąś odpowiedź dostane :) a no i powodzenia, mam nadzieje, że będzie ciekawie

--- Koniec cytatu ---
Bo to dobry small scale skirmish korp. Mieszkaja w Stain od zawsze, tak jak my, i od zawsze sie z nimi lalismy, z czego wzial sie wzajemny szacun. Czemu zrzucaja blakopy na industriale/koparki? Hmm, pewnie po to, zeby je zlapac i zabic, lecac przez bramy byloby wolniej. Czemu zrzucaja supercapsy do bicia struktur? Bo tak jest szybciej, strzelanie w pocosy to zadna atrakcja i taki nyx oszczedza sporo czasu, wszyscy tak robia. Uwazasz, ze to niehonorowe?  ;D

Theronth:
Wszyscy tak robią od B-R, wcześniej pocosy orali w Houndach.

WhiteCat:

--- Cytat: Majok w Luty 09, 2014, 17:46:00 ---Jedynym minusem jaki w eve widzę to jest polityka, szczególnie część szpiegowania i niszczenia przeciwników od środka, dlatego pszczółek nie lubię.

--- Koniec cytatu ---
Jak można nie lubić czegoś co czyni tą grę inną od innych?  ???

Majok:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 09, 2014, 22:58:10 ---Czemu zrzucaja blakopy na industriale/koparki? Hmm, pewnie po to, zeby je zlapac i zabic, lecac przez bramy byloby wolniej.

--- Koniec cytatu ---
Ale tu sie pojawia pytanie, czy nie lepiej zrzucać BO na ratterow uzywajacych do tego bsow? I kill lepiej wyglada i wroga bardziej boli jak straci bsa niz jakiegostam nereusa czy bestowera, ktory na dodatek w wiekszosci zrzutow jest pusty

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 09, 2014, 22:58:10 ---Czemu zrzucaja supercapsy do bicia struktur? Bo tak jest szybciej, strzelanie w pocosy to zadna atrakcja i taki nyx oszczedza sporo czasu, wszyscy tak robia. Uwazasz, ze to niehonorowe?  ;D

--- Koniec cytatu ---
Zrzucanie nyxa przy ludziach o których brak intelu(wtedy jeszcze byliśmy w stain jakieś 2-3 tygodnie) praktycznie bez obstawy(jakiestam 2 subcapsy) jest deczko głupie, zwłaszcza jak się nie ma zamiaru później tego dokończyć a nasz kb i stan osobowy/corpowy w alliansie wręcz wrzeszczał, żeśmy zdesperowani. Zrzucanie 5 capsow na 1 bc to spory overkill a ryzyko jednak przy takich akcjach jest. Ponadto pałają do nas od samego początku jakąś rządzą vendetty za niewiadomo co i zachowują się jak dupki, dlatego pytam

Najbardziej podoba mi się to, w jaki sposób operuje Pawulonek, nie obraża nikogo, nie prowokuje tylko leci i próbuje zabić, często odnosząc sukces

--- Cytat: WhiteCat w Luty 10, 2014, 00:14:17 ---Jak można nie lubić czegoś co czyni tą grę inną od innych?  ???

--- Koniec cytatu ---
To proste, fajnie się czyta o tych umowach, paktach o nieagresji czy agresji wobec kogoś tam, ale jak się dochodzi do artykułów czy plotek, jak to jakiś alians z ilomaś tam sovami zostaje rozbity w drobny mak, bo jakiś szpieg dostał role decyzyjna w aliansie czy tam nawet corpie już takie fajne nie jest. Później jak już chcesz kogoś rekrutować to się musisz zastanawiać, czy to aby nie awoxer albo szpieg. Może kiedyś mi się to spodoba, kto wie. Na razie tego nie lubię a może to być naleciałość z poprzednich gier, w których nawet szczypty takiego postępowania nie uświadczysz

Soulscream:

--- Cytat: Majok w Luty 10, 2014, 07:47:59 ---To proste, fajnie się czyta o tych umowach, paktach o nieagresji czy agresji wobec kogoś tam, ale jak się dochodzi do artykułów czy plotek, jak to jakiś alians z ilomaś tam sovami zostaje rozbity w drobny mak, bo jakiś szpieg dostał role decyzyjna w aliansie czy tam nawet corpie już takie fajne nie jest. Później jak już chcesz kogoś rekrutować to się musisz zastanawiać, czy to aby nie awoxer albo szpieg. Może kiedyś mi się to spodoba, kto wie. Na razie tego nie lubię a może to być naleciałość z poprzednich gier, w których nawet szczypty takiego postępowania nie uświadczysz

--- Koniec cytatu ---

Eve nie jest grą dla Ciebie w takim razie. Proponuje WoW'a i WoD - będziesz się super bawił. Znajdz sobie tylko zagraniczną gildię, najlepiej z Goonami :].

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej