Eve Online > Wsparcie techniczne
Win 8.1 i nie działająca Evka
Jabolex:
--- Cytat: ManganMan w Grudzień 31, 2013, 14:38:04 ---Na komputerach osobistych to faktycznie jest fail.
Dopiero po jakimś czasie się zorientowałem, że trzeba wywołać pasek z prawej i wcisnąć Start, a potem wywołać lewy pasek, prawo-klik na apkę i Zamknij...
Mam nadzieję, że w Dziewiątce pomyślą i zmajstrują wersję bardziej dostosowane pod docelowe urządzenia, a nie tylko pod tablety jak to jest obecnie w 8 (8.1 jest zrobiona lepiej, ale nie dość; w każdym razie: mały trening i da sie żyć).
--- Koniec cytatu ---
A wystarczyło złapać ją myszą/palcem przy górnej krawędzi ekranu i przeciągnąć w dół aby się zamknęła.
lub ALT F4
ManganMan:
--- Cytat: Jabolex w Grudzień 31, 2013, 14:58:25 ---A wystarczyło złapać ją myszą/palcem przy górnej krawędzi ekranu i przeciągnąć w dół aby się zamknęła.
lub ALT F4
--- Koniec cytatu ---
Hmm Też użyteczne, ale przy problemach radziłbym być ostrożnym z ALT F4 :)
Naicinh:
--- Cytat: ManganMan w Grudzień 31, 2013, 14:38:04 ---Na komputerach osobistych to faktycznie jest fail.
--- Koniec cytatu ---
Fail to jest na serwerach 2012 bo maja takie samo UI ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 31, 2013, 13:39:55 ---A ty co? Okres masz?
Piszę co słyszałam, żeby ktoś bardziej zorientowany napisał jak jest naprawdę. Więc co? Psuję/ zmieniam tym dyskusję?
--- Koniec cytatu ---
Wybacz ale zabrzmiało to jak tekst jakiegoś Rosjanina do Amerykanina "słyszałem że w USA to Murzynów biją" :P
ManganMan:
--- Cytat: Naicinh w Grudzień 31, 2013, 15:45:41 ---Fail to jest na serwerach 2012 bo maja takie samo UI ;D
--- Koniec cytatu ---
<pokazuje stosowne stwierdzenie na "pomysł" Microsoftu ws. Windows Server 2012>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej