Eve Online > Wsparcie techniczne

Win 8.1 i nie działająca Evka

<< < (11/15) > >>

Naicinh:
Wedlug mnie Windows 8 jest bardzo dobrym systemem, uzywam od kilku miesiecy i nie tesknie juz za 7. Uwazm rowniez ze bledem jest na sile zmuszanie ludzi do "metro ui". Powinna byc opcja starego startu wtedy sami po pewnym czasie zaczeli by uzywac nowego UI poniewaz jest szybsze i bardzo przejrzyste.

Proxima Alland:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 31, 2013, 13:10:23 ---Ale może dyskutujmy o faktach, a nie o tym "co jedna pani drugiej pani"?

--- Koniec cytatu ---

A ty co? Okres masz?

Piszę co słyszałam, żeby ktoś bardziej zorientowany napisał jak jest naprawdę. Więc co? Psuję/ zmieniam tym dyskusję?

Proszę, tu masz fakty:

--- Cytuj ---Z doświadczenia wiem, że np Windows Phone z kafelkami itp. Bardzo intuicyjny i prosty, ogranicza mnie jak cholera! W porównaniu z tym, co mogę robić na Androidzie.
--- Koniec cytatu ---

Goomich:
Widziałem 8 dwa razy w sklepie.

Wszedłem do jakiś apek i mie potrafiłem wyjść.

Fail/

Jabolex:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 31, 2013, 14:21:10 ---Widziałem 8 dwa razy w sklepie.
Fail/

--- Koniec cytatu ---

Usiadłem przy konsoli z HP-UX, w sumie też nie wiem po co.

ManganMan:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 31, 2013, 14:21:10 ---Widziałem 8 dwa razy w sklepie.

Fail/

--- Koniec cytatu ---
Na komputerach osobistych to faktycznie jest fail.
Dopiero po jakimś czasie się zorientowałem, że trzeba wywołać pasek z prawej i wcisnąć Start, a potem wywołać lewy pasek, prawo-klik na apkę i Zamknij...
Mam nadzieję, że w Dziewiątce pomyślą i zmajstrują wersję bardziej dostosowane pod docelowe urządzenia, a nie tylko pod tablety jak to jest obecnie w 8 (8.1 jest zrobiona lepiej, ale nie dość; w każdym razie: mały trening i da sie żyć).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej