Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (44/429) > >>

Naicinh:
Szpiegowanie w eve: umiesc alta w rentierach/petach, wejdz do floty/obserwuj intel, powiedz Sokolowi...profit!

Pomozcie swoim aliantom, dajcie im ten wywiad:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uXSAW1_-i9o[/youtube]

Okropniak:
osobiście miałem okazję posłuchać kilku z takich szpieg-raportów (przypadkiem ale zawsze), nie był to bynajmniej intel czy raporty od rentierów. Ale skoro Ty wiesz lepiej niż ktoś kto "nausznie" tego doświadczył to tym lepiej dla Twoich wrogów.
Jak to na jednym szkoleniu z asertywności tłumaczyli, jak odpowiadać komuś kto się zacietrzewia w "najmojszej" racji: wolno ci tak uważać.

:)

Naicinh:

--- Cytat: Okropniak w Styczeń 03, 2014, 14:17:31 ---osobiście miałem okazję posłuchać kilku z takich szpieg-raportów (przypadkiem ale zawsze), nie był to bynajmniej intel czy raporty od rentierów. Ale skoro Ty wiesz lepiej niż ktoś kto "nausznie" tego doświadczył to tym lepiej dla Twoich wrogów.
Jak to na jednym szkoleniu z asertywności tłumaczyli, jak odpowiadać komuś kto się zacietrzewia w "najmojszej" racji: wolno ci tak uważać.

:)

--- Koniec cytatu ---
Na forum kazdy moze napisac wszystko nie ma niestety mozliwosci sprawdzenia tego co piszesz, ja bylem w tych flotach co pisze Sokol i z tego co pamietam, mogl byc to Zakalve ktory wlasnie takiego intelu udzielal, jakis inny kolega logowal alta w testach, nie przypominam sobie rowniez kanalu command na starym TSie PBNu (jk) wiec wszytko slyszalem...i tyle.

SokoleOko:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 03, 2014, 14:28:24 ---Na forum kazdy moze napisac wszystko nie ma niestety mozliwosci sprawdzenia tego co piszesz, ja bylem w tych flotach co pisze Sokol i z tego co pamietam, mogl byc to Zakalve ktory wlasnie takiego intelu udzielal, jakis inny kolega logowal alta w testach, nie przypominam sobie rowniez kanalu command na starym TSie PBNu (jk) wiec wszytko slyszalem...i tyle.

--- Koniec cytatu ---

Nie pamiętam, czy byłeś wtedy. Jeśli wiem dokładnie co robi każdy z aliansów w okolicy, przez którą lecę, jakie ma aktualnie floty, ilu ludzi, jakie shipy i gdzie to jest, to ja nie mam więcej pytań.

No, ale widocznie ticker PL już Ci tak odbił się czkawką, że to dla Ciebie za mało. Hint: PL to było dobre lata temu. Teraz to tylko banda supercapitalowych bloberów.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 03, 2014, 14:32:06 ---[...]
Teraz to tylko banda supercapitalowych bloberów.

--- Koniec cytatu ---

I dopisz mu jeszcze, że nie umie grać w EvE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej