Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (43/429) > >>

Soulscream:
Straszny to Ty ?????

CoeathalVega:
jeszcze Eyana brakuje do kompletu

also lol c0ven wiecej convo spamu next time - 100mbit reprezentin

Koszyk:
CIA C0venu  XD
Z założenia każda flota ma ze 2-3 szpiegów na pokładzie . Żadne to osiągnięcie, jak by tak to całe CIA jakieś tytany ukradło albo jakiś corp hangar opierdoliło  to było by coś.

Okropniak:

--- Cytat: Koszyk w Styczeń 03, 2014, 13:31:59 ---CIA C0venu  XD
Z założenia każda flota ma ze 2-3 szpiegów na pokładzie . Żadne to osiągnięcie, jak by tak to całe CIA jakieś tytany ukradło albo jakiś corp hangar opierdoliło  to było by coś.

--- Koniec cytatu ---

niezupełnie - jeśliby podpieprzyli byłoby to bardziej medialne i byłoby o czym gadać, a tak robią cichą robotę i spada przez to o wiele więcej (licząc w isk choćby) ale to przecież już nie jest tak "miodne" jak podpieprzenie tytka...

SokoleOko:

--- Cytat: Koszyk w Styczeń 03, 2014, 13:31:59 ---CIA C0venu  XD

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, łatwo napisać że c0ven to gówno i CIA Leppera. I jeszcze są tacy, którzy w to uwierzą.

A obiektywnie: to że w tym naszym "narodowym aliansie" (;)) jest kupa n00bów jest poza dyskusją. Ale poza nimi, jest cała grupa pilotów kompetentnych i doświadczonych. Nieco ponad rok temu miałem okazję FC-ować kilka opów c0venu na gościnnych występach i - choć byłem człowiekiem z zewnątrz - miałem okazję przekonać się, jak to wywiad c0venu wygląda w praktyce. W skrócie - pełna informacja, którą FC potrzebuje. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale z pełną odpowiedzialnością napiszę że miałem prywatny "opad kopary".

Szacun dla c0venowych wywiadowców, tak trzymać i trzy w cztery hejterom ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej