Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (45/429) > >>

Okropniak:
niemniej jednak wszyscy teraz mogą zobaczyć że wolisz naśmiewać się z czegoś czego nawet nie jesteś pewny niż założyć choć na chwilę że ktoś komu nie zależy na waszych przepychankach mógł powiedzieć prawdę?
owszem - na forum każdy może napisać co mu się żywnie podoba, nie wiem tylko jaki miałbym mieć w tym cel :)
ale - jak już napisałem - nie będę się kłócić - nie mam w tym żadnego celu, a póki co nie kibicuję też żadnej ze stron.

Naicinh:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 03, 2014, 14:32:06 ---Nie pamiętam...

--- Koniec cytatu ---
Dobrze ze ja pamietam, jak tak super w tym c0venie bylo mogles isc do IDEI jak cie zapraszal Najtrejwer, czy tylko ten wywiad byl taki super? Poza tym pisal bym to samo jak bym dalej sie kisil w H-ADOC w PBNie, uwierz mi nie uwazam sie jescze za pandemika i nie musisz byc zlosliwy, ja tu nie atakuje zadnej osoby z c0venu tylko organizacje jako calosc. IDEA i BUFU to super corpy sa btw. macz lofe ;) 

SokoleOko:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 03, 2014, 14:41:46 ---Dobrze ze ja pamietam, jak tak super w tym c0venie bylo mogles isc do IDEI jak cie zapraszal Najtrejwer, czy tylko ten wywiad byl taki super?

--- Koniec cytatu ---

Mogłem. Nie żałuję że nie poszedłem. Jeśli czegoś żałuję to 3 miesięcy zmarnowanych na reaktywację Cartelu :P

Co nie znaczy, że należy na c0ven bezmyślnie psy wieszać.

Naicinh:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 03, 2014, 15:03:25 ---Mogłem. Nie żałuję że nie poszedłem. Jeśli czegoś żałuję to 3 miesięcy zmarnowanych na reaktywację Cartelu :P

Co nie znaczy, że należy na c0ven bezmyślnie psy wieszać.

--- Koniec cytatu ---
Jakie wieszanie, kulturalna rozmowa. A jak wroce do domu i zobacze cie online to cie zaprosze do convo i powiem ci co mysle o twoim stylu probowania reanimacji Cartelu, oczywiscie kulturalnie...no troll

SokoleOko:
Chyba nie jestem zainteresowany. Poza tym Cartel reaktywował Mikker, prawda? Jego pomysł i jego wykonanie? Dobra, kończymy offtopa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej