Śmietnisko > Off Topic

Horror przy szukaniu pracy. [Odp: Nasze żenujące akcje]

<< < (2/24) > >>

Skeer:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 09, 2013, 15:41:32 ---Teraz bańki łapią w obrębie całego grida jeśli warpowałeś na linii z bańką.

--- Koniec cytatu ---

Zawsze  tak było

Isengrim:

--- Cytat: ManganMan w Grudzień 09, 2013, 20:04:15 ---No i fajno. Ale w tej chwili mam dość problemów w RL by się angażować w UA. Jak już mówiłem wielokrotnie: Będzie ok w RL i styknie trochę czasu, to odpalam PLEXa, lecę do UA i dalej. 8)

--- Koniec cytatu ---

Powiem Ci tak. Ja zaczynalem grac w EvE uczac sie do egzaminu zawodowego i pracujac. Pelen chillout, skillowanie i jakies misje w hisecu. To jest gra. Z definicji rozrywka. Moze hobby. Ale Twojego podejscia TBH nie rozumiem. Widac, ze Cie ta gra wciaga, lubisz ja. Siedzisz na forum jej poswieconym od 2 lat, a grales 2 miesiace. Albo zainwestuj w te rozrywke troche kasy i potrzymaj konto na abonamencie, chocby i po to zeby skille miec, albo daj sobie spokoj. Przy czym serio polecam pierwsze rozwiazanie, ominelo mnie pol roku frustracji zwiazanych ze skillowaniem Learningow i support skilli - nie gralem wiele, a jak zaczalem to postac byla juz w miare gotowa i do PvP i do PvE.

ManganMan:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2013, 20:17:20 ---Lol, czyli po prostu odpaliłeś triala i zaraz przestajesz grać? :D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 10, 2013, 00:46:33 ---Powiem Ci tak. Ja zaczynalem grac w EvE uczac sie do egzaminu zawodowego i pracujac. Pelen chillout, skillowanie i jakies misje w hisecu. To jest gra. Z definicji rozrywka. Moze hobby. Ale Twojego podejscia TBH nie rozumiem. Widac, ze Cie ta gra wciaga, lubisz ja. Siedzisz na forum jej poswieconym od 2 lat, a grales 2 miesiace. Albo zainwestuj w te rozrywke troche kasy i potrzymaj konto na abonamencie, chocby i po to zeby skille miec, albo daj sobie spokoj. Przy czym serio polecam pierwsze rozwiazanie, ominelo mnie pol roku frustracji zwiazanych ze skillowaniem Learningow i support skilli - nie gralem wiele, a jak zaczalem to postac byla juz w miare gotowa i do PvP i do PvE.

--- Koniec cytatu ---

Więc tak: obecnie mieszkam z rodziną i ze względu na obecne warunki gospodarcze nie mam pracy ( >:( ), więc prócz tego, że często przeważająca większość dnia  upływa mi właśnie na obowiązkach domowych i szukaniu roboty, więc dlatego nigdy nie mam dość czasu, by w pełni nacieszyć się grą i  nie mam okazji by kupić plexa/gtc, no to więc dlatego jak wyjdę na swoje jak wy wszyscy powyżej to będę mógł zrobić to co do mnie należy. Basta, period.

Proxima Alland:
Ok, ja cię rozumiem, że nie masz czasu, i, że jak byś siedział non stop w grze, na którą wydałbyś kasę, to by cię w domu prześwięcili. Ale nie mogę się zgodzić co do czasu wolnego.
Wątpię, żebyś poświęcał dziennie 8 godzin plus dojazdy na szukanie pracy. Wracał do domu robiąc zakupy. Następnie gotował obiad, zajmował się dzieckiem, usypiał i dopiero wtedy w zależności od nastroju spędzał czas z partnerką lub siadał do EVE lub to i to. Ja kradnę czas ze snu. Czasami sypiam po 4 godziny, całymi tygodniami. Kwestia wyboru.

ManganMan:

--- Cytat: Proxima w Grudzień 10, 2013, 10:03:45 ---Ok, ja cię rozumiem, że nie masz czasu, i, że jak byś siedział non stop w grze, na którą wydałbyś kasę, to by cię w domu prześwięcili. Ale nie mogę się zgodzić co do czasu wolnego.
Wątpię, żebyś poświęcał dziennie 8 godzin plus dojazdy na szukanie pracy. Wracał do domu robiąc zakupy. Następnie gotował obiad, zajmował się dzieckiem, usypiał i dopiero wtedy w zależności od nastroju spędzał czas z partnerką lub siadał do EVE lub to i to. Ja kradnę czas ze snu. Czasami sypiam po 4 godziny, całymi tygodniami. Kwestia wyboru.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli już to jeżdzę na studia i szukam roboty. Poza tym mieszkam z rodzicami, ale że pracują, to ja zajmuję się domem + mam dość napięte relacje z jednym z domowników, ale to już moja sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej