Śmietnisko > Off Topic
Winamp's dead... or so i heard...
Mamut:
Właśnie jestem po dniu zabawy z spotify ( lekko zbugowany linuxowy klient jest małą przeszkodą - przynajmniej natywny - ale działa ! ) - co do "radia" 10 x lepsze od LastFM - po całym dniu słuchania coś mi tam podrzuca nowego i ogólnie jestem zadowolony - chyba juz nie bede musiał nosić muzy do roboty :-)
sztosz:
--- Cytat: Szakal w Listopad 24, 2013, 14:53:24 ---sztos
niestety trzeba mieć androida
http://foobar2000controller.blogspot.com.es/p/how-to-start.html
--- Koniec cytatu ---
Stary... działa jak marzenie i ta apka na andka... wygląda dobrze i robi to czego się od niej oczekuje... i nic więcej już mi naprawdę nie trzeba do szczęścia. :D Część muzyki dla testów wrzuciłem na dysk podłączonym do routera, starego lapka mam podłączonego do tv i amplitunera... i muzykę mam załatwioną a w weekend popróbuję z MPC-HC Remote Control :)
[VIDE] Herezja:
Sztos do tego zestawu ze starym lapkiem przydała by się zewnętrzna karta dźwiękową bo zapewne w staruszku siedzi jakiś zintegrowany z płytą stary grzyb.
sztosz:
Ja myślę, że żona bardziej się ucieszy jak po prostu małego kompa w ładnej obudowie złożę :)
Proxima Alland:
Pewnie, jak przegląda demotywatory fb, yt i gra w Farmeramę, to po co więcej? Nawet fajny tablecik by starczył :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej