Śmietnisko > Off Topic
Winamp's dead... or so i heard...
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Listopad 24, 2013, 22:13:09 ---Mówimy o programie który ma grać, a pozatym być zwinęty do tray, czy o czymś co ma fikuśnie wyglądać?
--- Koniec cytatu ---
Mówimy o programie, który ma mieć wszystko pod ręką za pomocą m.in. pluginów w trakcie gry a nie wyglądać archaicznie i mieć wszystko pochowane...
Doom:
nazwij mnie neandertalczykiem (i licz się z konsekwencjami), ale raz ustawiony foobar wymagał odemnie przy starcie abym kliknął zakładkę z playlistą która miała mi grać. Potem sterowanie szło skrótami klawiaturowymi (a w jednym przypadku specjalnymi dodatkowymi klawiszami na lapku), tak długo jak nie zamierzałem odtwarzać muzyki która nie była na którejś z kilku playlistowych zakładek. Po cholerę mi ładny wygląd na czymś co wglądało schludnie i tak, a p[rzez 99% czasu było schowane z widoku?
sztosz:
--- Cytat: Soulscream w Listopad 24, 2013, 21:36:06 ---[...]Mam muzykę z synchronizowaną we wszystkich urządzeniach. Nie trzymam mp3 bo po co jak mam do nich dostęp on the fly. Witamy w XXI wieku.
--- Koniec cytatu ---
Kurde nie znalazłem tam opcji uploadowania muzyki, jest jakiś serwer na którym można muzykę trzymać? To za to się buli ten abonament w premium tak? (+ oczywiście dodatkowo miliony za gigabajty danych ściągniętych podczas słuchania muzyki na spacerze etc.?)
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Listopad 24, 2013, 21:36:06 ---Nie wiem, mam premium. Mam muzykę z synchronizowaną we wszystkich urządzeniach. Nie trzymam mp3 bo po co jak mam do nich dostęp on the fly. Witamy w XXI wieku.
--- Koniec cytatu ---
Cokolwiek jest w chmurze, może wyparować. Fuck clouds. Witamy w realnym świecie.
Mamut:
Raspberry - Moc - i layout sam sobie np we flasku zrobisz :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej