Śmietnisko > Off Topic

Odp: Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (9/11) > >>

Goomich:

--- Cytat: Xeovar w Listopad 26, 2013, 15:14:27 ---Zgodzę się że ciężko wejść, bo 10 lat bezskutecznie szukam kontaktu który by się jakoś konkretnie skończył - tzn graniem w RPG :P Pomimo że wszyscy mówią jak łatwo o RPG w Pozenie...

--- Koniec cytatu ---

Próbowałeś guglać "poznań rpg"?

--- Cytat: Doom w Listopad 26, 2013, 15:23:18 ---Ja osobiście wolałbym w forumowym klimacie klimat wh40k, świat raczej bardziej znany tu obecnym, a w forumowych grach mechanika i tak małe ma znaczenie

--- Koniec cytatu ---

BAN FOR THE BAN GOD!

Proxima Alland:
Fakt, fakt, fakt.
Nie ma sensu bym kupowała podręcznik, bo nie mam z kim ani kiedy grać.... :(

W Lublinie to ja mieszkam od 3 lat więc nie znam nikogo :( Pochodzę z Łodzi. ^^

wh40k nigdy nie grałam poza figurkami i grami na PC, więc nie znam systemu. Ale chętnie poznam ^^ Jestem otwarta na propozycje. A żeby odpocząć od hard sf, zawsze mogę poprowadzić Zew, który świetnie nadaje się pod forum.
To co? Zakładamy temat RPG? Bo offtopujemy strasznie. ;p

Doom:

--- Cytuj ---BAN FOR THE BAN GOD!
--- Koniec cytatu ---
W przypadku kilku centralowiczów zdecydowanie wolałbym zxastosować to motto w oryginalnej formie >:D

--- Cytuj ---Fakt, fakt, fakt.
Nie ma sensu bym kupowała podręcznik, bo nie mam z kim ani kiedy grać....

W Lublinie to ja mieszkam od 3 lat więc nie znam nikogo  Pochodzę z Łodzi. ^^

--- Koniec cytatu ---
Wrzuć w google Grimaur (tylko nie mów kto ich Tobie polecił, bo niekoniecznie mnie kojarzą :P )

--- Cytuj ---wh40k nigdy nie grałam poza figurkami i grami na PC, więc nie znam systemu. Ale chętnie poznam
--- Koniec cytatu ---
Jeśli bawiąc się figsami czytałaś Coś więcej niż zasady i tabelki ze statami to podstawę masz, trzeba by Tylko z Ciebie wytłuc te bzdury z gier na PC

--- Cytuj ---A żeby odpocząć od hard sf, zawsze mogę poprowadzić Zew, który świetnie nadaje się pod forum.
--- Koniec cytatu ---
Kpisz sobie? W to się gra przy pojedynczej świeczce w ciemnym zadymionym pokoju, najlepiej z cmentarzem za oknem , pozatym niezbyt lubie osmiornice poza wersją munchkinową :P

--- Cytuj ---Bo offtopujemy strasznie. ;p
--- Koniec cytatu ---
To jest dział offtopic

Isengrim:

Theronth:
W Lublinie dużo grałem z Cytadelą Syriusza, regularnie organizują tzw "RPG 24", gdzie każdy może przyjść i zagrać/poprowadzić. To są ludzie od lat organizujący Falkon (obecnie wanna-be Comicon).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej