Śmietnisko > Off Topic
Odp: Czy jest sens grać w EvE solo?
Centurion:
W Poznaniu MG na pęczki, to z graczami jest problem - ciężko się wkręcić w środowisku ludków od 10-15 lat grających ze sobą ;)
Proxima Alland:
@Xeovar,
Wręcz kompletnie drugi koniec Polski... Lublin. Przykro mi... Ale zawsze, dla napaleńców można zrobić sesję via forum.
Słyszałam, że Gasnące Słońca to całkiem fajny system i pasujący tematycznie do EvE. Grałam tylko raz. Dostać podręcznik to istny koszmar...
Centurion:
--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 15:04:41 ---Słyszałam, że Gasnące Słońca to całkiem fajny system i pasujący tematycznie do EvE. Grałam tylko raz. Dostać podręcznik to istny koszmar...
--- Koniec cytatu ---
Chcesz kupić? Zdaje się mam podstawkę i jeszcze parę podręczników (musiałbym spojrzeć) z 1ed. System super ale zupełnie nie potrafię prowadzić sf więc leży i się kurzy.
Xeovar:
--- Cytat: Centurion w Listopad 26, 2013, 14:49:55 ---W Poznaniu MG na pęczki, to z graczami jest problem - ciężko się wkręcić w środowisku ludków od 10-15 lat grających ze sobą ;)
--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się że ciężko wejść, bo 10 lat bezskutecznie szukam kontaktu który by się jakoś konkretnie skończył - tzn graniem w RPG :P Pomimo że wszyscy mówią jak łatwo o RPG w Pozenie...
Doom:
--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 15:04:41 ---@Xeovar,
Wręcz kompletnie drugi koniec Polski... Lublin. Przykro mi... Ale zawsze, dla napaleńców można zrobić sesję via forum.
Słyszałam, że Gasnące Słońca to całkiem fajny system i pasujący tematycznie do EvE. Grałam tylko raz. Dostać podręcznik to istny koszmar...
--- Koniec cytatu ---
Jak jesteś z Lublina to chyba nawet znam tą która Ci to powiedziała :P
Gasnąc słońca są do zdobycia dla Ciebie, np ludziki z lublińskiego Grimaura w to pogrywali wiec może mają dostęp do nawet papierowych wydań
Ja osobiście wolałbym w forumowym klimacie klimat wh40k, świat raczej bardziej znany tu obecnym, a w forumowych grach mechanika i tak małe ma znaczenie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej