Śmietnisko > Off Topic
Odp: Czy jest sens grać w EvE solo?
Centurion:
--- Cytat: Xeovar w Listopad 26, 2013, 15:14:27 ---Zgodzę się że ciężko wejść, bo 10 lat bezskutecznie szukam kontaktu który by się jakoś konkretnie skończył - tzn graniem w RPG :P Pomimo że wszyscy mówią jak łatwo o RPG w Pozenie...
--- Koniec cytatu ---
No dobra to dostaniesz ode mnie cynka jak któryś z MG będzie szukać 'narybka' (czyt. świeżaka do gnębienia :P ), coś konkretnego lubisz czy whatever byle zagrać? :)
Xeovar:
--- Cytat: Centurion w Listopad 26, 2013, 16:32:23 ---No dobra to dostaniesz ode mnie cynka jak któryś z MG będzie szukać 'narybka' (czyt. świeżaka do gnębienia :P ), coś konkretnego lubisz czy whatever byle zagrać? :)
--- Koniec cytatu ---
Gralem (dawno) w MERPA, młotka, SW. Liznalem Shadowrun, WoD, CP i co nieco czego nie pamiętam. Zagram chętnie w cokolwiek ale jakby ktoś pytał to preferencja sf>wod>regular fantasy.
Z góry thx
ManganMan:
--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 15:04:41 ---Słyszałam, że Gasnące Słońca to całkiem fajny system i pasujący tematycznie do EvE. Grałam tylko raz. Dostać podręcznik to istny koszmar...
--- Koniec cytatu ---
A bym sobie zagrał w to, akurat klima mi pasuje ;D
Kharim:
GS bardzo fajne są, dużo możliwości, ogromny świat i do tego sensowny system.
Wysłane z mojego ZAX 1.2
Proxima Alland:
Dobra, to się zastanówcie. Jak GSa będziecie chcieli to uśmiechnę się po ten podręcznik jednak. Obczaję co i jak i możemy grać. Proponuję raz w tygodniu dodać do tego sesję na TS, ale jak chcecie.
Jak Zew to tylko świeczka. Ale na forum można zrobić z tego niezłe Storytelling.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej