Śmietnisko > Off Topic

Odp: Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (7/11) > >>

Proxima Alland:

--- Cytuj ---Neuroshima, WF 2.0, Wh40k (gracz), Wolsung (epizod krótki, może kiedyś...)
--- Koniec cytatu ---

Grałam w Neuroshimę ale to dosłownie kilka sesji. Fajny system. Prowadzę Warhammera 1.0, a w 2.0 grałam troszkę via forum (nawet fajnie wyszło).

Poza tym prowadzę: Wampira Maskaradę, Wampira Mroczne Wieki, Wilkołak Apokalipsa, D%D, Zew i L5K. 

EDIT: Sorry, za dużo postów przeskoczyło. Powinien być cytat.

FITTIpalti:
Proxima nie zmieniaj tematu  8)

Dormio:

--- Cytat: Doom w Listopad 21, 2013, 23:42:52 ---Tak jasne, ale nie pamietam drugiej "średniej" osoby wobec której mógłby powiedzieć że pogadamy twarzą w pępek....

--- Koniec cytatu ---
Ekhem, aby na pewno ?  ;) :P
Dla kontrastu - ja jestem wstanie sobie włożyć do przednich i tylnych kieszeni dżinsów po 1 puszce piwa, ale Mando mieści ich tam zdecydowanie więcej (4 vs 12/13) :)

Xeovar:

--- Cytat: Proxima w Listopad 22, 2013, 10:35:49 ---Grałam w Neuroshimę ale to dosłownie kilka sesji. Fajny system. Prowadzę Warhammera 1.0, a w 2.0 grałam troszkę via forum (nawet fajnie wyszło).

Poza tym prowadzę: Wampira Maskaradę, Wampira Mroczne Wieki, Wilkołak Apokalipsa, D%D, Zew i L5K. 

EDIT: Sorry, za dużo postów przeskoczyło. Powinien być cytat.

--- Koniec cytatu ---

Ej, nie jesteś przypadkiem z Poznania lub okolic? Od kiedy się tu przeprowadziłem 10 lat temu cierpię na niedobór MG :(

Doom:

--- Cytat: Xeovar w Listopad 26, 2013, 14:38:35 ---Ej, nie jesteś przypadkiem z Poznania lub okolic? Od kiedy się tu przeprowadziłem 10 lat temu cierpię na niedobór MG :(

--- Koniec cytatu ---
Bo nie umiesz do nich dotrzeć. Pyrlandia ma dość silne środowisko rpg, a przynajmniej miała je kilka lat temu jeszcze, tle że jak większość tego typu ferajn środowisko to jest dość zamknięte

--- Cytat: Dormio w Listopad 25, 2013, 09:14:18 ---Ekhem, aby na pewno ?  ;) :P
Dla kontrastu - ja jestem wstanie sobie włożyć do przednich i tylnych kieszeni dżinsów po 1 puszce piwa, ale Mando mieści ich tam zdecydowanie więcej (4 vs 12/13) :)

--- Koniec cytatu ---
Każdemu wedle potrzeb organizmu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej