Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (14/144) > >>

Coritsikaela Enth:
Sama idea działania cepów 'immune bańka' made my day. Nie wiem czy jest cos bardziej denerwujacego mnie w eve niż wskok do systemu i 100 baniek na gate'cie.

Gdyby jeszcze tylko racące / kopiące boty zniszczyli byłby cud miód malina.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Cors w Wrzesień 28, 2013, 22:18:39 ---Gdyby jeszcze tylko racące / kopiące boty zniszczyli byłby cud miód malina

--- Koniec cytatu ---

Te racące mocno ograniczyli boostujac dominixy i niedawno ishtary.

Coritsikaela Enth:
co boost domi/ishtarów ma do potęgi ilości thanatosów, tengulców i ravenów bocących nontoper i automatycznie odwarpowujacych przy każdym +1 na localu? Ba wracajacych po parunastu minutach bocić dalej przy zerowym zaangażowaniu gracza.

VonBeerpuszken:
Słusznie, niech gra się zatrzyma w miejscu, niech się nie rozwija przez najbliższe dwa lata bo CCP powino całe swoje siły ukierunkować na niszczenie bociarstwa.
Temat wałkowany do wyrzygania, boty były są i będą, nie tylko w EVE. Wiele już padło propozycji które usrają życie uczciwym graczom, a botom ledwie co zaszkodzą, a i to na krótki czas potrzebny programistom na dodanie nowych funkcji w programie.
A jeśli tak Ci zależy na ich niszczeniu, lataj, namiarzaj i zgłaszaj boty, zrób coś co pomoże walkę z nimi. Im więcej zgłosisz, tym więcej zaliczy bana podczas czystek.

SokoleOko:

--- Cytat: Cors w Wrzesień 28, 2013, 22:18:39 ---Gdyby jeszcze tylko racące / kopiące boty zniszczyli byłby cud miód malina.

--- Koniec cytatu ---

To raczej nie jest możliwe - musiałaby się zmienić kompletnie mechanika racenia/kopnia - powiedzmy tak, jak zmieniono hacking czy archeologię. Nie, żeby to było złe - zwłaszcza w przypadku kopania - ale tu po postu "zniszczenie botów" byłoby efektem ubocznym rewolucji w gameplay'u.

To co CCP powinno zrobić "na już, na wczoraj", to zatrudnić na etacie 1-2 gości, którzy lataliby by sobie po 0.0 altami i po prostu typowali boty. Jeśli ja jestem w stanie dosłownie w 30 sekund "rozpracować" całego korpa składającego się wyłącznie z botów, to CCP tym bardziej. Myślę, że spokojnie byliby w stanie banować 50 botów dziennie - czyli 1000 miesięcznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej