Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (13/144) > >>

Pol Kent:
Niech dodadzą w końcu jakiś ficzer pozwalający na demontaż i podpieprzenie szpilek offlineowanych/anchorowanych.

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 28, 2013, 14:28:27 ---Niech dodadzą w końcu jakiś ficzer pozwalający na demontaż i podpieprzenie szpilek offlineowanych/anchorowanych.

--- Koniec cytatu ---

Obstawiam, że jest to niemożliwe/trudne do zrobienia ze względu na "legacy spaghetti code". Ale faktycznie tak to właśnie powinno działać. 

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 28, 2013, 14:28:27 ---Niech dodadzą w końcu jakiś ficzer pozwalający na demontaż i podpieprzenie szpilek offlineowanych/anchorowanych.

--- Koniec cytatu ---
Do tego rzecz podstawową - offlinowane POSy chyba powinny mieć zdeczka mniej HP niż onlinowane  ;)

Colonel:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 28, 2013, 11:48:54 ---A pomyśl krok dalej - jak chcesz zebrać to co ukradniesz, np. materiały z moon miningu, które zbiera się JF-em? Wrzucisz JF-a lub indyka pod guny wrogiego POS-a? ;)

--- Koniec cytatu ---

Who Dares Wins! Sokole :]
zdarzylo nam sie puknac kilka cyno reconow pod aktywnymi posami, zwinac loot i zwiac...
ale wydaje mi sie ze ten problem postaraja sie jakos 'mądrze' rozwiazac

w koncu fracht to nie cynabal
mineraly zajma sporo, nie wiem jak z reakcjami

Theronth:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 28, 2013, 16:58:20 ---
mineraly zajma sporo, nie wiem jak z reakcjami

--- Koniec cytatu ---
Przez miesiąc byłem właścicielem księżyca z Dyspro, i co dwa-trzy dni opróżniałem silos Proratorem.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej