Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co tam panie w polityce?

<< < (3/6) > >>

Okropniak:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 17, 2013, 11:38:58 ---No to waćpanna sobie przechlapałaś u całej reszty, nie wiedziałaś że jestem najbardziej nielubianym trollem forumowym?  ;D

--- Koniec cytatu ---

ee tam zaraz przechlapała - może nie zawsze wspinasz się na wyżyny ale generalnie jakiś tam poziom trzymasz czego o sporej części nie da się powiedzieć... ie:

"
-> Głupi jesteś!
->> a ty nawet głupi nie jesteś!!
-> Co? Ja nie jestem GŁUPI?!?!?
"

a co do samej historii, sam relatywnie niedawno wróciłem do EVE i przestałem nawet próbować ogarnąć co się kiedy i gdzie wydarzyło.

Chłopaki z c0ven wprowadzili nieco informacji gdy poleciałem tam żeby dorzuć swoje +1 do floty (mimo że większość znajomych za to na mnie psy wiesza, dalej uważam że dobrze że są i choćby z tego powodu że jest tam parę ziomków i wypada pomóc), potem przez parę tyg co i rusz na TS słyszałem co to się nie działo 1,2,3 miesiące/lata temu... i dałem sobie spokój.
Lepiej skupić się na chwili obecnej i bawić się we flocie niż rozkminiać dlaczego to ci się z tamtymi nie lubią i kto komu co podpieprzył w międzyczasie :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Cors w Wrzesień 17, 2013, 11:52:48 ---Bez Puszka centrala nie byłaby centralą - a tak to trolling ma szanse zostać dyscypiną olimpijską  :P
--- Koniec cytatu ---
Nareszcie ktoś mnie docenił  ;D

--- Cytat: Cors w Wrzesień 17, 2013, 11:52:48 ---a na serio to ciekawe czy znajdzie sie jakich ochotnik do napisania powieści "eve przez wieki" na forum

--- Koniec cytatu ---
To by było wielkie COŚ.

--- Cytat: ArchenTheGreat w Wrzesień 17, 2013, 11:56:25 ---Źle się wyraziłem. Nie musi to być historia EVE. Raczej skrót obecnej sytuacji.  :) Ewentualnie z dopiskiem skąd wzięły się obecne bloki. Czy obecna północ to te same alianse co kiedyś?

--- Koniec cytatu ---
Na poważnie, na prawdę ciężko w skrócie to opisać, sytuacja, polityka zmienia się z dnia na dzień.
Mogę w skrócie opisać np. sytuacja na płytkim południu -
CVA odbiło Providence, po ustabilizowaniu sytuacji w regionie, Test Aliance Please Ignore (dziecko rozpadu starych goonów) i spółka orają całe południe i wsadzają swoich petów. Robi sie nuda, bo nie ma nawet po co tam latać roamami bo pety z automatu odpalaja tank stacją.
Przyszła kryska na matyska i Test został zaorany przez CFC, czyli koalicje północy, testowe pety przez DD i odrodzone AAA (częściowo po prostu im zapłacili za zabranie maneli i pokazanie pleców). Aktulanie AAA łamie starą zasade polityki z CVA i najeżdżają z zamiarem odebrania kilku systemów. Chociaż to bardziej Darkness of Despair niż AAA.
Do CVA zgłasza sie kilka aliansów o tymczasowe plusy bo chcą postrzelać do AAA i DD w czasie naszych CTA... zgłasza sie nawet TEST, co powoduje huragan smiechu i niedowierzania wśród liderszipu i szeregowych pilotów... po uspokojeniu rechotu padaja stwierdzenia że wolimy zostać zaorani i obsiani kukurydzą...
To tak mniej więcej z dwóch ostatnich lat.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 17, 2013, 12:18:38 ---Mogę w skrócie opisać np. sytuacja na płytkim południu -
CVA odbiło Providence, po ustabilizowaniu sytuacji w regionie, Test Aliance Please Ignore (dziecko rozpadu starych goonów) i spółka orają całe południe i wsadzają swoich petów. Robi sie nuda, bo nie ma nawet po co tam latać roamami bo pety z automatu odpalaja tank stacją.

--- Koniec cytatu ---

CVA to akurat pamiętam. Kiedyś z TRI biliśmy się z Wami. Fajnie, że jeszcze istniejecie. Zawsze podobała mi się idea semi-neutralnego i otwartego aliansu. Niestety podobne próby na północy nie skończyły się dobrze.

A co się stało z ruskimi i ich petami z drone regions?

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 17, 2013, 11:38:58 ---No to waćpanna sobie przechlapałaś u całej reszty, nie wiedziałaś że jestem najbardziej nielubianym trollem forumowym?  ;D

--- Koniec cytatu ---

Nie jesteś Goonem, nie jesteś najbardziej nielubianym. Korony mi nie zabierzesz :).

VonBeerpuszken:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Wrzesień 17, 2013, 12:24:27 ---A co się stało z ruskimi i ich petami z drone regions?

--- Koniec cytatu ---
Dopadł ich syndrom cesarstwo Rzymskiego, stali się olbrzymem na glinianych nogach i zostali zaorani przez kerbirów z Solar Fleet. Chyba pomogła też północ, ale poprawcie mnie jeśli strzelam babola.
Obecnie znów zaczynają sie pokazywać na mapie.

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 17, 2013, 12:26:37 ---Nie jesteś Goonem, nie jesteś najbardziej nielubianym. Korony mi nie zabierzesz :).

--- Koniec cytatu ---
Brutal.... zawaliłeś mój świat...
Ale jestem z CVA i to tez wiele znaczy  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej