Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co tam panie w polityce?

(1/6) > >>

ArchenTheGreat:
Cześć i czołem, po dłuższym okresie nieaktywności (będzie jakieś dwa lata) spowodowanym brakiem czasu i pieniędzy postanowiłem wrócić do EVE. Chciałbym się na początek zorientować w ogólnej sytuacji politycznej. Gdy odchodziłem to BoB został rozwiązany przez Goonsów i sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie.

Jako członek Doom/Triumvirate mieszkałem głównie na północy i zależności między tamtejszymi aliansami mniej więcej ogarniałem. Niestety gdy popatrzyłem na współczesną mapę EVE to nazwy aliansów/bloków niewiele mi mówią (no może poza Goonsami).

Czy możecie mi streścić mniej więcej co obecnie dzieje się w EVE?

VonBeerpuszken:
Myślę, że jak znajdzie sie ktos na tyle zdolny że opisze Ci wszystko co się działo przez czas Twojej nieobecności, będzie mógł spokojnie szukać wydawcy,  a powieść zostanie przetłumaczona na 20 języków  ;D
W skrócie - północ i zachód to jeden wielki blueland, południe jak zwykle się miele, wschód chyba też, ale pewności nie mam.

Larving:
OMG kasujcie ten topic zanim go Anthar zobaczy, bo zaraz dostaniemy po pysku 300-stronicowym streszczeniem pierwszego miesiąca z interesującego cię okresu ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Larving w Wrzesień 17, 2013, 10:33:29 ---OMG kasujcie ten topic zanim go Anthar zobaczy, bo zaraz dostaniemy po pysku 300-stronicowym streszczeniem pierwszego miesiąca z interesującego cię okresu ;)

--- Koniec cytatu ---
Nieeeee, czemu?... Może być ciekawe  ;D

Dexx:
Ja nikogo nie podpuszczam, ale chętnie bym przeczytał takie streszczenie bo do wromhole wieści nie docierają :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej